• Anonim
  27.08.2020
  Am auzit prima data de Sfantul Nectarie cautand pe internet acatistul Sfintilor Parinti Ioachim și Ana pentru ajutor in a avea un prunc.

  Marturiile persoanelor care au fost ajutate in problemele lor, femei care nu puteau avea prunci, mamici cu probleme de sanatate ale copiilor, m-au facut si pe mine sa-mi doresc sa-l cunosc mai bine pe Sfant si sa-mi pun nadejdea in ajutorul lui.

  Am aflat de moastele Sfantului care se gasesc la Manastirea Radu Voda si imediat cu sotul meu am dorit sa ajungem acolo sa ne rugam, mi-am procurat acatistul Sfantului. In scurt timp am aflat ca biserica de langa noul meu loc de munca are hramul Sfantului Nectarie si indata m-am atasat de aceea biserica si de preot care mi-a devenit duhovnic.

  Pot sa sun ca am simtit chemarea Sfantului Nectarie spre Biserica, spre rugaciune, spre a participa la slujbe, spre a face fapte bune si nu in ultimul rand nu imi pierdeam deloc speranta, eram foarte increzatoare in ajutorul Sfantului.

  Am citit acatistul 40 de zile si oricand aveam posibilitatea, m-am uns pe pantec cu mir de la candela care vegheaza la racla cu Sfintele moaste si imi faceam semnul Crucii. Asa a trecut un an, in decembrie m-am hotarat sa rostec si acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana timp de 40 de zile.

  In acest timp gasisem si un doctor la care mergeam pentru consultații si tratament. Iar in Ianuarie pe 29 am aflat ca minunea se intamplase, acum ma bucur de o fetita minunata.

  Multumesc Sfinte Nectarie, Maicii Domnului si Sfintilor care se roaga pt noi pacatosii si care ne intaresc si ne ajuta sa nu ne pierdem credinta.
  Vasile
  27.08.2020
  Vreau in primul rând sa ii multumesc Sfantului Nectarie pentru ajutorul acordat in cele doua operații de colon suferite in 3 ani de zile. L-am simțit pe Sfantul fiind lângă mine și ajutându-ma. Vreau sa rog pe toți care au necazuri sa se roage Sfântului pentru ca este făcător de minuni și vindecător . Sfinte Părinte Nectarie, roaga-te pentru noi păcătoșii și ne ajuta in continuare.
  Nicoleta
  27.08.2020
  În primăvara anului 2019, soțul meu în vârstă de 44 de ani la acea dată, a fost diagnosticat în urma mai multor investigații medicale inițial începute în București, iar apoi continuate in Cluj cu un cancer colorectal, pe care medicii din Cluj l-au evaluat ca fiind stadiul III. Era vorba de două tumori una care se întindea pe o lungime de 100 mm, cu grosimea de 15 mm, care începea de la aprox. 5o mm de orificiul anal iar cealaltă era o extensie a tumorii de 10 cm , care avea lungimea la randul ei de 55 cm.
  Atât la București cât și la Cluj ne-au spus că procedura de tratament va fi următoarea: chimio, radio și apoi intervenție chirurgicală pentru a se extirpa nu doar porțiunea afectată ci tot colonul pentru că în urma investigațiilor se concluzionase și faptul că avea o polipoză familială adică sute de polipi pe colon care fiecare în parte putea constitui o sursă ulterioară de tumoră malignă.
  Pentru un bărbat care până atunci fusese sănătos tun, cadru militar de profesie, care în 20 de ani de profesie a trecut prin situații dificile, unele fiind cumpănă între viață și moarte, verdictul medical a căzut ca un traznet, dar am hotărât că vom lupta. În luna iunie, Dumnezeu ne-a trimis și la un preot minunat din localitatea Baru, Hunedoara care ne-a îndrumat cum să ținem post și mai ales să citim acatistul Sfantul Nectarie timp de 40 de zile eu, soțul meu și soacra mea.
  În acest timp soțul meu a făcut 3 sedințe de chimio (câte una la 3 saptămâni), apoi în urma CT-ului făcut în august pentru că rezultatele erau încurajatoare nu a mai fost nevoie de cea de a patra ședință și a început la Cluj radio terapia până la jumătatea lunii noiembrie.
  La începutul lunii decembrie în urma RMN-ului s-a constatat că tumora de 50 mm extensie din tumoare cea mare A DISPĂRUT, iar din tumoarea de 10 cm a mai rămas doar o bucățică de 3,5 cm , cu grosimea de 15 mm. Au dispărut și sutele de polipi ca și cum nu ar mai fi avut niciodată acea polipoză. Am continut să citim în continuare acatistul Sfîntului (noi l-am citit pe cel de al doilea cînd am cumpărat cărticica nu știam că sunt două acatiste), am ținut în ontinuare postul Crăciunului , acum cel al Paștelui, iar acum în perioada postului Paștelui repetând încă un RMN am constata că se diminuează în continuare grosimea tumorii de 3, 5 cm ajungînd la maximul 11 mm, iar fascia mezenterică s-a refăcut fiind intactă.
  O doctoriță ne-a spus ca asta este minune dumnezeiască. Din acese notive soțul meu a prins curaj și a hotărât că nu se va mai opera , că știe că va fi ajutat de Sfantul Nectarie să scape și de restul de boală. Știu că toate acestea se datorează Sfantul Nectarie că el este ,,chirurgul" care l-a operat, iar din acest motiv am scris peste tot și am făcut cunoscută experiența noastră ca oamenii care trec prin situatii de sănătate dificile să nu își piardă speranța, să ceară ajutorul Sfîntului că nu vor fi lăsați. Și acum citesc în fiecare zi de regulă dimineața acatistul Sfântului Nectarie nu doar pentru că avem nevoie în continuare de ajutorul său ci și din respect pentru el.
  Suntem conștientă că la cât de păcătoasă sunt, rugăciunile mele nu ar fi ajuns nici la Domnul nostru Iisus Hristos și nici la Maica Domnului dacă nu ar fi mijlocit pentru mine și familia mea Sfantul Nectarie. Am lăsat la urmă și cealaltă minune facută de Sfântul pentru mine. De parcă nu era de ajuns boala soțului meu, tot anul trecut mama mea în vârstă de 73 de ani a fost diagnosticată cu noduli tiroidieni maligni. Mama s-a operat în iunie, în martie anul acesta a făcut terapie cu iod radioactiv , iar la nici două săptămâni de la ieșirea din institutul oncologic, se simte excelent muncește ca la 40 de ani , ține gospodărie cu păsări animale și grădină și este foarte bine. În fiecare zi îi cer Sfîntului să aibă grijă de ea, nimic mai mult pentru că știu că în expresia să aibă grijă de ea , Sfîntul face exact ce trebuie: o ține sănătoasă, îi dă putere, are grijă de ea , de casa ei de gospodăria ei.
  Iulie
  27.08.2020
  De când l-am cunoscut pe Sfântul Ierarh Nectarie, in urma cu aproximativ 5-6 ani, de fiecare data când i-am cerut ajutorul, mi-a răspuns grabnic la ruga mea, deși nu sunt vrednica de mila și ajutorul lui. Aseară l-am rugat din toată inima, sa o tămăduiască pe mama mea de o durere groaznica de glezna, așa cum a mai ajutat-o și cu alte probleme medicale. Am citit acatistul Sfantului și i-am promis ca dacă îi va lua durerea mamei, voi mărturisi grabnicul său ajutor și ca îi voi citi și azi impreuna cu mama, sfântul acatist.

  Ajutorul Sfantului nu a întârziat sa apăra nici de aceasta data și in dimineața asta, durere mamei, s-a diminuat foarte mult, aproape ca nu o mai simțea. Nu am cuvinte de mulțumire către acest sfânt drag sufletului meu bun și iubitor de oameni, ca încă îmi raspunde mie păcătoasei care nu merit atâtea binecuvântări cerești. In rugăciunea mea de aseară am cerut ajutorul și Sfântului Ioan Rusul, Sfantului meu iubit Efrem cel nou și Maicii Domnului nostru Iisus Hristos, Mulțumesc din tot sufletul, sfinte Ierarhe Nectarie și tuturor puterilor cerești pentru ajutorul dăruit mamei mele!
  Florentina
  27.08.2020
  As dori sa împărtășesc și eu minunea săvârșită de Sfântul inimii mele care spre rușinea mea o fac cam târziu. Acum aproximativ 4 ani mi-a fost descoperit un nodul atipic la tiroida și simțind ca ceva nu este bine am căzut intr-o stare de deznădejde. Fratele meu văzând starea mea mi-a dăruit o carte “Vindecări Minunate “ care conține minunile săvârșite de Sfântul Nectarie și Acatistul Sfântului și am aflat de Sfântul Meu.

  După analize am aflat ca va trebui sa ma operez pentru ca de fapt aveam cancer de tiroida. M-am rugat la Sfântul Nectarie sa facă și pentru mine o minune așa cum a făcut cu alții și cu promisiunea ca dacă îmi voi permite financiar și el va binevoit sa ajung la Mormântul lui de pe Insula Eghina și sa ii aduc mulțumirile mele și sa ajung sa scriu și eu ca și alti despre minunea făcută cu mine.

  A urmat operația peste care am trecut cu bine, apoi am făcut și o terapie cu iod radioactiv peste care la fel am trecut cu bine iar la controlul din primăvara 2018 am fost declarată vindecata .

  Între timp timp eu tot ma rugam Sfântului sa oranduiasca sa ajungem la el și ii spuneam Duhovnicului meu ca nu reușim , de câte ori spuneam ca săptămâna următoare plecam nu se mai înfăptuia planul. Și anul trecut, la un an după ce am fost declarată vindecata și după operație ușor, ușor schimbându-se și situația financiară , soțul văzând ca ne chin sa ajungem de 2 ani și nu reușim a spus ca mergem la Meteora dar planul lui a fost sa ma ducă la Eghina sa ma tin de promisiunea făcută Sfântului Nectarie.

  Si așa in Săptămâna Mare a Pastelui , respectiv in Miercurea Mare treceam de la Pireu la Eghina și reușind cu ajutorul soțului și copilului sa ma tin de promisiunea făcută .

  A fost un moment extrem de emoționant când am intrat la Mormântul Sfântului și parca mi se părea ca visez și nu îmi venea sa cred ca se întâmpla cu adevărat.
  Atât de emoționant a fost ca nu știam cumva reactionez .
  Totuși am plecat de acolo cu senzația ca nu i-am mulțumit suficient , ca am lăsat ceva neterminat și ca trebuie sa ma reîntorc acolo. Îmi doresc foarte tare sa ma reîntorc și sper ca Sfântul sa oranduiasca sa se întâmple acest lucru din nou.
  De fiecare dacă când am o problema ma rog Sfântului și el nu întârzie sa își facă simțită prezenta . Am uitat sa specific faptul ca înainte de operație am mers la Mănăstirea Radu Vodă din București unde m-am rugat și am luat ulei de la candela pe care îl folosesc zilnic de atunci . Mulțumesc Sfantului Nectarie pentru tot de face pentru noi păcătoși !
  C.
  27.08.2020
  Am promis să le mulțumesc Sfintilor dragi care și astăzi ne-au ajutat. O ecografie făcută de soțul meu a ieșit bine in ciuda temerilor noastre. Mulțumim Sfântului Nectarie, Sfântului Efrem cel Nou, Sfântului Luca al Crimeei, Sfântului Nichifor, Sfântului Antipa. Rugați-vă cu incredere, nu ne abandonează niciodată! Ne ajută chiar și atunci când credința noastră e șubredă și nu ne lăsăm în voia Domnului. Și atunci, intervin ei, sfinți minunați și duc rugile noastre până la Domnul! Slavă Domnului, Măicuței Domnului și Domnului nostru Iisus Hristos!
  O.
  27.08.2020
  As dori sa va povestesc și eu minunea pe care Sfantul Nectarie a săvârșit în viata mea, de Sfantul Nectarie am auzit de la fina mea, și am început sa citesc despre minunile Lui, și atunci am hotărât și încep și eu sa citesc acatistul timp de 40 de zile, am hotărât asta, pentru ca ne mai doream încă un copil, avem o fetita de 6 ani dar ne mai doream încă unul care întârzia sa apară, dar rugându-mă din tot sufletul Sfantului Nectarie acesta mi-a ascultat rugăciunea și minunea sa întâmplat, acum sunt insarcinata în 10 săptămâni și ii mulțumesc Sfantului Nectarie, Maicuței Domnului și scumpului nostru Iisus Hristos pentru minunea săvârșită în viata noastră. Sper ca cât mai multa lume sa se roage la Sfantului Nectarie căci el ajuta cu adevărat!
  Mihaela
  27.08.2020
  Am inceput sa citesc acatistul Sfantului Ioan Rusul. Fara sa stiu minunile savarsite de Sfantul dupa cateva seri mi-a aparut in vis: se misca in Sfanta Icoan. Atunci am incepul sa strig, sa dai de veste ca Sfantul este viu. Atunci m-a binecuvantat cu semnul Sfintei Cruci, s-a intors si s-a asezat singur in Sfanta Racla, pentru mine este o mare minune. Slava Bunului Dumnezeu pentru Sfinti care au crescut in biserica noastra ortodoxa.
  Liana
  27.08.2020
  Vreau sa multumesc Sfantului Nectarie pentru inca o minune pe care a facut-o cu fetita mea, în vârstă de 8 ani. In urma cu cateva zile, fetița mea a fost înțepata de o capusa, care s-a localizat in zona capului, nefiind vizibilă si rămânând acolo cateva zile. Deși o spalasem pe fetita mea pe cap, nu am observat capusa. Si nici cand am piepanat-o nu am vazut-o. Dar Sfântul Nectarie ne-a ajutat să o descoperim. Seara, am citit acatistul Sfantului si dupa ce l-am terminat m-am dus direct la fetita mea si am inceput sa o mângâi pe cap. Asa am simtit ca este ceva pe capul ei si uitandu-ma am văzut capusa. Am ajuns la spital, unde doamna doctor chiar m-a întrebat cum de am reusit sa o vedem. Totul a decurs bine, capusa a fost scoasă intreaga, iar fetita mea este bine. Multumesc din suflet Sfantului Nectarie pentru purtarea lui de grija si pentru toate minunile din viata mea! Multumesc Maicii Domnului și tuturor Sfinților pentru toata grija pe care o au fata de noi! Multumesc Domnului pentru tot! Slava tie, Doamne!
  Ionela
  27.08.2020
  Hristos a inviat! Încă o minune a prietenului nostru Sfântul Nectarie și a Fecioarei Maria. Am promis Sfântului ca voi citi Acatistul de 7 ori (7 e numărul care îl întâlnesc adesea in viața mea) și ca îl voi mai citi și după .Atat de puțin ,infim pe lângă ajutorul vostru. După 5 ani și jumătate, astazi a ieșit testul pozitiv, voi deveni mamica! Cu toată nevrednicia și nepriceperea! Trebuie doar sa credem! Mulțumim Fecioara Sfânta! Mulțumim Sfinte Nectarie!
  Andreia
  27.08.2020
  Sfantul Ierarh Nectarie ne-a salvat viața tuturor din familia mea. La începutul lunii Aprilie am început sa ma simt foarte rău și in cele din urma am fost diagnosticata cu covid19, dar nu doar eu ci și mama mea și unul dintre cei 3 copii și mei. Eu am avut sintomele cele mai grave și a trebuit sa merg in spital. Intr-e timp soțul meu a luat legătura cu preotul nostru paroh și cu alți preoți prieteni de familie pe care ii ruga sa ne pomenească la rugăciune.

  Unul dintre preoți i-a dat soțului o părticică din Moaștele Sfântului Nectarie și i-a spus ca trebuie sa o ținem in fata candele aprinse și cu icoana Sfantului Nectarie sa facem in fiecare zi acatistul și sa ne rugam pentru însănătoșirea noastră. Va povestesc cu groaza ca multe dintre colegele mele asistente ca și mine intr-un spital din Londra au murit cu aceleași sintome pe care le prezentam și eu.

  Ma gândeam la copii și ma rugam la Sfântul Nectarie eu in spital, soțul cu mâma și copii sa ma fac bine. Sfantul Nectarie s-a îndurat de noi și eu in aproximativ 12 ore fără nici o explicație am început sa ma simt bine. Tratamentul in spital își făcea efectul așa dintrat-o data. Mama și fetița care au fost testete pozitiv si s-a vindecat fără tratament deși su avut sintome. Acum suntem cu toții foarte bine. Slava Sfântului Nectarie pentru tămăduirea noastră a tuturor.
  J.
  27.08.2020
  Slava tie Doamne cu sfintii tai, ieri am botezat sufletelu nostru Nectarie si multumim Sfantului Nectarie si bunului nostru Dumnezeu. Cand este greu sa ne rugam Sfintilor, va sunt mereu pregatiti sa ne vina in ajutor. Doamne miluieste-ne.
  Oana
  27.08.2020
  Buna ziua, as dori sa relatez una din minunile intamplate chiar astazi cu mijlocirea Sfantului Efrem si a Sfantului Nectarie in gasirea unei locuinte (cu chirie). Sunt nevoita sa ma mut in perioada urmatoare si asa ca am inceput sa imi caut o locuinta. Imi doream foarte mult sa ma mut intr-o zona anume si sa gasesc o locuinta care sa imi ofere siguranta si liniste. In acest timp am citit alternativ Acatistul Sfantului Efrem si cel al Sfantului Nectarie si rugaciunea pt gasirea unei locuinte a Sfantului Efrem, in care se spune foarte frumos: “ Tu știi mai bine ca mine și care îmi sunt posibilitățile, și ceea ce îmi este de folos, dar și pe toate cele pe care mi le va rândui Dumnezeu în răstimpul viețuirii pământești. De aceea, voiesc ca dorința mea să ți-o încredinșez deplin și însăși aceasta să-mi fie piatra de temelie a casei. Însuți plinește și săvârșește toate cele de trebuință, iconomisind, așa cum numai tu știi, împrejurările și oamenii prin care lucrurile vor veni în faptă. Iar mie dă-mi înțelepciune, cutezanță și luare-aminte spre a pricepe toate cele care sunt de folos spre bună făptuire.

  Si minunea a avut loc: am gasit o locuinta exact asa cum mi-am dorit, la banii pe care eram disponibila sa ii ofer si in zona dorita. Am citit rugaciunea cu mare credinta, din inima si am simtit ca Sfantul Efrem ma va ajuta. Rugati-va! Sfantul Efrem ne aude si ne ajuta! Doamne ajuta la toata lumea!
  Georgiana
  27.08.2020
  Ma numesc Georgiana Iuga, am 29 ani si pe mine m-a ajutat Sfantul Ioan Rusul, acum 2 ani cand am trecut prin mai multe operatii. Auzisem de dansul, i-am mai cerut ajutorul cand eram mai mică, dar acum am simtit ca dansul ma poate ajuta! Am stat 1 luna jumate la terapie intensive, in fiecare seara cand imi era bine ma ridicam si ieseam pe hol sa pot citi acatistul dansului! Medicii nu-mi dadeau nicio speranta, deoarece aveam complicatii multe de la o boala autoimuna Boala Crohn! Acum sunt bine, urmez un tratament toata viata, dar nu voi uita niciodată binele oferit de dansul ca traiesc si ma bucur de viata! Imi doresc acum sa am si un copilas.. Doamne ajuta! Sfantul Ioan Rusul e cel mai bun prieten al meu!
  Floretina
  27.08.2020
  Acum 2 ani, sotul meu a fost in Eghina la Sfantul Nectarie si in Evvia la Sfantul Ioan Rusul, in pelerinaj, eu am stat cu copiii acasa si l-am insotit doar cu rugaciunea citind acatistele si vietile sfintilor. La putin timp dupa un prieten de al nostru a avut un grav accident de motocicleta, lovindu-se tare la cap, a ajuns la spitalul Universitar din Craiova la neurochirurgie cu 1 la suta sanse de supravietuire la nici 30 de ani.

  Am plans de mila lui si m-am rugat la bunul Dumnezeu sa il ajute asa cum m-a ajutat si pe mine de atatea ori. M-am rugat la toti sfintii, in special la Sfantul Nectarie si Sfantul Ioan Rusul despre care citisem de curand, dar si la Sfantul Irodion de la Lainici, ocrotitorul Olteniei, noi fiind din Targu Jiu. Acest accident a avut loc pe 6 mai 2018, iar pe 3 mai se sarbatoreste Sfantul Irodion.

  Deci ma rugam pentru altcineva, nu pentru mine de data aceasta, citind acatistul Sfantul Nectarie, intr-o noapte am visat trei eprubete cu sangele ca marmelada de gros, imi faceam niste ganduri ca ceva nu e bine cu fetita mea mica de 8 anisori, ii facusem si niste analize, nimic. Ea era mai agitata si avea o sete exagerata, foame la fel si mergea des la toaleta. Dimineata cand m-am trezit dupa acel vis mi-a venit in gand sa mergem sa ii facem si glicemia, avea 280 pe nemancate, sangele se ingrosa.

  Am ajuns la spitalul universitar din Craiova cu diagnosticul diabet tip 1. In acelasi spital cu prietenul nostru. Majoritatea copiilor ajung la spital lesinati cu glicemii de 500-700, cand sangele nu mai circula prin vene, am primit tratament, suntem bine acum.

  Prietenul nostru s-a facut si el bine, dupa o operatie la cap, una la maxilar si una la o mana, si mai multe luni grele de spitalizare, nu are sechele mari: nu mai vede cu un ochi, nu mai misca 2 degete la o mana.

  Noi facem insulina si avem un sistem de monitorizare a glicemiei cu ajutorul tehnologiei astfel incat suntem la adapost de hipoglicemii severe si de hiperglicemii indelungate. L-am vizitat in spital pe prietenul nostru si el m-a recunoscut. In salon am stat si cu o fetita de la el din sat care ne-a povestit cum s-au strans multi la biserica la 12 noaptea la rugaciune pentru el.

  As avea mult mai multe sa va povestesc, deocamdata atat.

  Doamne Iisuse Hristoase iti multumesc pentru tot, asa cum am promis dau marturie despre tine si sfintii Tai.
  Anonim
  27.08.2020
  Bună ziua, prin mila lui Dumnezeu și prin rugăciunile Sfântului Ioan Rusul am fost vindecată de cancer stadiul 3 (mielom multiplu). Am avut 33 de kg. (la 1,68 cm), nu mai puteam merge deloc din cauza tumorilor, mânca și trebuia sa fiu schimbată/spălată în pat. Aveam 33 de ani iar medicii i au transmis soțului meu ca pronosticul este rezervat (adică să se pregătească că ... ).

  Am inceput citirea paraclisului împreună cu familia și în paralel soțul mă ungea cu ulei de la Sfântul Ioan Rusul. Prima minune a fost ca tumora de la nivelul sternului s a micșorat fără niciun tratament. Eram încă în investigații atunci, iar faptul ca oasele presate din interior de tumoare se dezumfla destul de mult a constituit un dar divin.

  Ulterior am urmat tot protocolul medical 42 de chimioterapiei și 2 autotransplanturi medulare și minunile au fost mereu prezente: am inceput sa pot mânca, suportarea chimioterapiei doar cu câteva mici probleme, recuperarea 100% a picioarelor, accesul la transplant, faptul ca deși făcusem 38 de ședințe de chimioterapie corpul a putut produce celule pentru autotransplant, ajutorul imens primit pentru recuperare și altele care se întind pana astăzi.

  Acum la 10 ani de la acele suferințe va scriu prin intermediul acestui site sa mărturisesc și mulțumesc din toată inima Sfintei Treimi și sfântului Ioan Rusul pentru tot.
  Teodora
  27.08.2020
  Acum vreo 3-4 ani am cumpărat prima carte despre viața Sfântului Ioan Rusul, care conținea și câteva rugăciuni, de la Mănăstirea Mraconia, de la Cazanele Dunării. Când am luat-o de pe raft, a început sa miroase a mir. M-am uitat în jur, dar nu era mir nicăieri, pe aproape de mine, încât sa îl pot simți atât de puternic. Mi-am dat seama că începuse sa miroase cartea respectivă. Am ieșit afară, unde mă aștepta soțul meu, care mi-a confirmat ca intr-adevăr mirosea cărticica și mi s-a părut că mireasma venea in special de la coperta din spate, care avea o poză a moaștelor Sfântului. Sunt o persoana destul de logică și am încercat să explic fenomenul intr-un mod “pământesc”, dar nu am reușit. Sper ca Sfântul Ioan Rusul să nu se supere de îndrăzneala mea și să se roage pentru noi, păcătoșii.
  Cornelia
  27.08.2020
  Am avut cancer in faza 3c cu metastaze, am fost operata in 2015 si am facut tratament cu citostatice. Dupa tratament am fost internata pentru ca imi scazusera toate valorile, am stat vreo 10 zile la izolat. Am fost la control la fiecare 3 luni si m-am rugat la sfintele moaste ale Sfantului Nectarie pentru a ma vindeca, au trecut 5 ani si nu am avut nici o recadere si pot spune ca Dumnezeu prin Sfantul Nectarie s-a indurat de mine si m-a ajutat sa-mi revin. Rugaciuni si acatiste la Sfantul Nectarie m-au ajutat sa-mi revin.
  Ioana
  27.08.2020
  Sfantul Ioan Rusu a fost pentru mine cel care m-a făcut sa-l descopăr pe Dumnezeu si sa cred cu adevarat in ajutorul sfinților. Maica Domnului Podromita alaturi de Sfanta Xenia si Sfantul Nectarie au fost alaturi de mine în cea mai grea încercare pe care am primit o de la Dumnezeu pentru a-mi schimbă viata si mai ales sufletul.

  Citind viata Sfantului Ioan Rusu am simtit o bucurie de nedescris si lacrimile imi curgeau fara sa-mi dau seama simțind cu adevarat ca rugăciunea este ascultată de Dumnezeu oricât de mult am fi gresit. Sfantul Ioan Rusul mi-a dat o trăire duhovnicească care ma face sa ma bucur de fiecare clipa trăită în fiecare zi cu Gandul si rugandu-ma Dumnezeu, apoi simțindui ajutoru. Sfantul Ioan Rusul sa trezească in inimile tuturor bucurie duhovniceasca.
  Anca
  27.08.2020
  Suntem in constructia unei case, lucrarile merg un pic mai greu - nu prea avem cine sa ne ajute iar cumnatii mei parca nu-si doresc sa-l ajute pe fratele lui. Sotul meu munceste din greu si astazi m-am rugat din tot sufletul Sfantului Ioan Rusu sa trimita pe cineva sa reusim sa terminam casa de construit, am citit acatistul lui. Si in seara aceasta vine sotul meu si imi zice ca s-a intalnit cu niste prieteni, rude mai indepartate si i-au zis ca vor veni intr-o zi sa-l ajute, fara sa-i plateasca, la ce mai este de construit. Cand am auzit am dat slava lui Dumnezeu si Sfantului Ioan Rusu si ii mulțumesc pentru ajutorul oferit. Dumnezeu lucreaza prin oameni.
  Gabi
  27.08.2020
  Eu am trait o minune cu ajutorul Sfantului Nectarie. Acum mai multi ani, sesizand ca sunt insarcinata am mers la doctor pentru a confirma sarcina. Mi-am facut mai multe teste de sarcina si s-a confirmat senzatia mea.
  M-am dus seara la medicul ginecolog care urma sa imi confirme sarcina. Mi-a confirmat ca exista sarcina, dar ca este extrauterina. Adica - sacii gemelari (apoi am aflat ca erau doi) erau pe una din trompele uterine. Am vazut si eu ecranul ecografului unde aparea uterul care nu avea in el sacii gemelari. Pe vremuri era o emisiune la televiziunea B1 ”Trenul Vietii”, cred. Acolo am aflat despre minunile Sfantului Nectarie. Dupa ce am aflat despre sarcina mea extrauterina am plecat acasa si am citit cu sufletul, zic eu, Acatistul Sfantului Nectarie. In timpul in care il citeam am simtit cum sacii au ajuns in uter.

  A doua zi de dimineata am plecat la doctor, la un alt doctor care avea si ecograf mai putin performant decat cel la care fusesem seara in seara din ziua anterioara. L-a ecografie s-au vazut perfect cei doi saci gemelari. Deci am scapat de o operatie care se finaliza poate cu indepartarea trompei uterine. Sunt recunoscatoare in fiecare moment Bunului Dumnezeu si Sfantului Nectarie.
  Veronica
  27.08.2020
  In 2013, copilul cel mic a fost diagnosticat cu Limfom Burkit. Am început să citesc acatistul Sfantul Nectarie. Mario a făcut septicemie, am ajuns la spitalul Grigore Alexandrescu cu tensiunea 6, cu transfer de la spitalul Fundeni unde era pe chimio.

  Toti medicii spuneau că trebuie sa ma resemnez, în situația lui doar o minune il poate salva. Nu am renuntat sa sper, sa ma rog.
  Cand a fost operat era a 39 zi de cand citeam acatistul Sfântului Nectarie. M-am rugat. Doamne, te rog din suflet, mai tine-l in viata o zi.

  Am crezut ca daca vor trece cele 40 zile de citit acatistul, v-a fi salvat. Drept dovadă, din 2015 nu am mai facut tratament, doar Sfânta Împărtășanie foarte des și medicamente naturale.

  Am reusit sa ajungem in Grecia la Sfantul Nectarie unde chiar am simtit un sprijin, începând de la faptul că nu am plătit feribotul, nu am plătit cazare, mancare, ba chiar a primit la mănăstire chiar ce mâncare ii plăcea lui cel mai mult. A stat chiar pe patul Sfântului Nectarie.

  Am fost in acest pelerinaj și la Sfantul Ioan Rusu, Sfantul Efrem, la Katoxenia, in foarte multe locuri pline de încărcătură divină și le multumesc celor implicați.
  Cristina
  27.08.2020
  Am fost si noi cu familia in pelerinaj in Grecia, la Sfantul Efrem, Sfantul Nectarie si Sfantul Ioan Rusul, nu am cuvinte sa spun cat de minunat este, ce sentimente ne-au incercat, am simtit o pace divina. Sotul meu avea o durere mare de mână, abia reusea sa conduca, in momentul in care am ajuns la racla Sfantului Ioan Rusul, l-am rugat cu lacrimi sa-l ajute si pe sotul meu, intorcandu-ne de pe insula Evvia catre hotelul unde eram cazati, sotul a realizat ca nu mai are niciun fel de durere. Ii multumim Sfantului din inima pentru bunatate dar si pentru rapiditatea cu care ne-a raspuns rugaciunilor, noua, pacatosilor. Lauda Tie, Sfinte Ioan Rusul!
  Marilena
  27.08.2020
  Trebuie neaparat sa marturisesc ajutorul primit de la sfintii Efrem cel Nou si Ioan Rusul. Tatal meu, Marian, a fost diagnosticat cu leucemie, iar diagnosticul a fost confirmat si reconfirmat. In ciuda faptului ca pe 30 aprilie 2020 i-au fost facute analize suplimentare pentru a se vedea cum suporta un eventual tratament, la controlul efectuat pe 5 mai (sfantul Efrem cel Nou), starea lui generala a fost apreciata ca fiind buna si i s-a recomandat doar un tratament cu doze mari de Vitamina C. Intre timp, diagnosticul i-a fost reconfirmat in urma unor analize suplimentare, iar astazi, 27 mai 2020 (Sfantul Ioan Rusul), fiind reprogramat la control, a primit din nou doar tratament cu Vitamina C si recomandarea de a reveni peste doua luni la control. Nu va pot descrie usurarea pe care o simtim noi toti cei care il iubim. Slava tie, Doamne, si multumesc din suflet pentru minunatii tai sfinti Ioan Rusul si Efrem cel Nou! Cu multa recunostinta.
  Mariana
  27.08.2020
  Slavă lui Dumnezeu pentru toate. Sfântul Ioan Rusul care niciodată nu a încetat să mă ajute. Ieri am făcut cozonac. Si când am frămantat aluatul la masina de frămantat, s-a stricat maşina. Probabil eu am fost de vină pentru ca dădusem masina la o viteză mai mare si am forțat-o. Aşa de suparată eram, pentru ca momentan nu am posibilitate sa îmi iau alta. Astazi sotul meu a desfăcut-o dar nu reusea, eu mă rugam Sfântului să-l ajute să-si dea seama cum să o desfacă si să o poată repara. În mare vă spun că minunea nu a întârziat să apară.

  Multumesc foarte mult Sfântului ca m-a ajutat si mi-a reparat masina.Tot azi inca o minune, pot spune că e un cadou din partea sfântului , imi cumparasem o planşă de inox pentru a putea lucra pe masa mai bine, eu facand torturi si multe altele. Si sincer a trebuit sa astept pana sa imi trimita comanda firma respectiva, asa ca Sfântul a vrut ca eu sa nu mai astept si am primit mesaj precum ca comanda mea a fost trimisa si trebuie sa o primesc.

  Înca o minune azi si ajutor din partea Sfântului, sotul meu a rezolvat si o problema la bancă. MULTUMESC SFINTE IOANE RUSUL CA NICIODATA NU MA LASI, ESTI GRABNIC AJUTATOR IMPREUNA CU TOTI SFINTII.
  Diana
  27.08.2020
  Buna seara, ma numesc Diana si va scriu din nou despre bucuria pe care Sfintii mei mi-au dat-o azi. Azi, chiar de Sfantul Ioan Rusul! Locuiesc in afara si m-am angajat anul acesta. In mod normal, in primul an de munca nu prea beneficiezi de concediu sau cel putin, nu il ceri. Sfantul Nectarie si Sfantul Efrem cel Nou m-au ajutat de foarte multe ori mai ales in starile mele de anxietate sau cu privire la copiii.

  II cunosc de ceva timp si mereu au fost langa mine. Dorind sa fiu alaturi de mama mea bolnava, mi-am luat bilete de avion din noiembrie anul trecut spre Romania, cu mult inainte sa stim ce va fi cu noul virus.
  Avand acum un loc de munca, insa si cu biletele cumparate si cu imposibilitatea de a imi fi returnati banii pentru ca compania aeriana va efectua zboruri pe data cand mi-am luat biletele, in acelasi timp cu dorinta mare de a merge acasa sa imi incarc bateriile( si doar cei de afara stim ce important e sa ne incarcam bateriile in tara noastra) mi-am luat inima in dinti si am intrebat o pe sefa mea daca pot merge in tara dar in acelasi timp si sa vin inapoi la servici.

  Mentionez ca sunt angajata din ianuarie. Aveam emotii insa vroiam sa stiu cum stau, ce planuri pot sa imi fac. Si spre surprinderea mea, sefa mea mi-a zis ca pot sa merg in vacanta acasa si ca ma pot reintoarce la munca dupa concediu. Ceea ce mi se parea imposibil. Sunt asa de recunoscatoare ca sfintii ne asculta si ne ajuta pe fiecare dupa dorinte. Slava tie Doamne, Slava Tie!
  Anonim
  27.08.2020
  Hristos S-a Inaltat! Doresc sa marturisesc cu mare bucurie ca m-am rugat la Sfantul Efrem si Sfantul Nectarie inainte de examenul auto dupa a 2-a incercare la traseu si am reusit. M-am rugat din toata inima sa-mi pice un examinator bland si rabdator si sa nu am emotii puternice in ziua examenului ca masina sa fie coordonata cu usurinta de mine. Cand a numarat punctele de penalizare si mi-a iesit exact la limita, nu dadeam crezare. Doar Dumnezeu a asezat asa sa se intample. Mergeti cu incredere in directia dorintelor voastre avand speranta ca sunteti mereu ocrotiti . Slava Domnului Ceresc !
  Ana
  27.08.2020
  Sfinte Nectarie sa ma ierți ca am mărturisit greu minunea Ta. Minunea ce mi - ai trimis-o poarta numele Tău sfânt. E sănătos și vesel! Cu medalionul la gat și cu numeleTau cel Sfânt în gand am intrat pe 10 ianuarie în sala de nașteri. Doar Tu Sfinte știi cu ce teama am intrat și m-am rugat neîncetat sa nu ma lași singura, sa fie bebe sănătos. Abia după 7 zile de la naștere mi-a spus medicul la scos firele ca a durat mai mult operația ca nu puteau sa mi oprească hemoragia. Acum suntem bine amândoi slava Ție! Nectarie face acușica 5 lunite! Va indemn pe toți care aveți evlavie la Sfântul sa credeți și sa va rugați Lui căci nu va întârzia sa va răspundă!
  Cristina
  27.08.2020
  Povestea mea a început din anul 2008, când l-am "cunoscut" pe Sfantul Nectarie întâmplator. De atunci am început sa fiu mai atentă la nevoile sufletești, dar marea minune ce a făcut -o Sfântul cu noi s-a întâmplat în 2012, cand, în luna februarie am început sa citesc acatistul Sfântului Nectarie 40 de zile, pentru gasirea unui loc de muncă soțului meu, timp în care mă gândeam că, dacă ar fi sa mai avem un copil i-aş pune numele Sfântului (noi având o fetiță cu dizabilități, soțul meu nu mai dorea sa facem încă un copil ,de teamă sa nu fie la fel de bolnav ca fetița ) după cele 40 de zile ,la o săptămână începe soțul serviciu (aceasta-i prima minune a Sfântului ), iar la încă 2-3 luni distanță, am rămas însărcinată (soțul a acceptat mai greu, cu rugăciuni la Sfântul şi la Maica Domnului, s-a liniştit, teama s-a risipit ), iar în februarie 2013 am născut o minune de fată, pe nume Nectaria-Mihaela (marea minunea Sfântului, dăruită nouă nevrednicilor), minune de care ne bucurăm în fiecare zi a vieții noastre, ea e nectarul nostra ,iar fiica cea mare, Roberta -Ionela e calea noastră spre Rai. Slăvit e Domnul Dumnezeu întru sfinții Săi.Hristos S-a înălțat!
  Viorela
  27.08.2020
  As vrea sa marturisesc si eu una din minunile Sfantului Nectarie, pentru intarirea tuturor in credinta. Familia mea are evlavie la Sfant dupa ce ne-am convins ca El e vesnic viu si ca prezenta Lui in viata noastra e de netagaduit.
  Am apelat cu speranta ca ne va ajuta si raspunde rugaciunilor intr-un moment de mare cumpana pentru noi. Tatal meu sufera si inca se lupta cu un cancer incapatanat la ficat insa una din lupte a fost castigata cu ajutorul Sfantului Nectarie din Eghina.

  Dupa 20 de ani de la o transfuzie cu sange infectat, tatal meu avea in corp 2 tipuri de hepatita, virusul B si D. Medicii i-au spus ca sansele sa scape de hepatita sunt minime, dar tata a urmat tratament medical si s-a rugat impreuna cu noi. In urma rugaciunilor si a Acatistului pentru sprijinul din partea Sfantului Nectarie, ambele tipuri de hepatita i-au disparut la analizele de viremie, unde scrie negru pe alb ca virusii sunt nedetectabili. Inca ne rugam la Sfantul Nectarie sa il vindece total pe tata si sa intre in remisie, spre marea slava a numelui lui Dumnezeu si ii suntem recunoscatori pentru ajutorul primit pana acum. Exista speranta in cele mai negre clipe, si pentru asta ii multumim lui Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfintilorcare sunt mereu cu noi! Doamne ajuta, multa credinta si sanatate tuturor! Multumim, dragul nostru Sfant Nectarie!
  Catalina
  28.08.2020
  Am citit Acatistul Sfântului Ioan Rusul și L-am rugat să-i rezolve intr-un fel sau altul, soțului meu, problemele legate de serviciu. După luni de așteptări, a doua zi după ce m-am rugat, a primit primele vești de speranță și au continuat zi de zi semnale pozitive. Îi mulțumesc din suflet și-L rog să-i călăuzească și mai departe pașii și să-l ajute să-și recapete încrederea și să ia cele mai bune hotărâri! Le mulțumesc și Sfinților Nectarie, Efrem cel Nou, Luca al Crimeei, Măicuței Domnului si Domnului nostru Iisus Hristos!
  Catalina
  27.08.2020
  Îi mulțumesc Sfântul drag Nectarie, azi dimineață ne-a binecuvântat cu ajutorul lui de cum l-am rugat! Așa ca început de săptămână, a fost minunat! Îți mulțumim din suflet pentru că ne porți mereu de grijă!
  Mariana
  27.08.2020
  Nu am cuvinte sa pot multumi Sfantului meu drag, Sfantul Nectarie de cand a aparut in viata mea multe lucruri sau schimbat, fara ajutorul Lui nu as fi putut trece prin toate uncercarile vieti. Citind acatistul si rugandu-ma Sfantului Nectarie viata mea sa schimbat foarte mult. Rugati-va si chemati-l cand aveti vreo problema nu lasa pe nimeni nemangaiat.
  Maria
  27.08.2020
  Dupa o lupta de 20 de ani cu cancerul care a incercat sa ma ingenunchieze de doua ori sunt inca in picioare si chiar daca am ramas cu sechele fizice si psihice am reusit in toti acesti ani sa imbin binele medicinei cu credinta. N-am incetat nici o clipa sa-l rog pe bunul Dumnezeu sa-mi ajute sa-mi vad copiii la casele lor si nepotii crescand si m-a ascultat scotandu-mi in cale doi sfinti care prin minunile lor mi-au dat forta si puterea de a merge inainte.

  Vreau prin aceste randuri sa le multumesc Sfantului Nectarie si Sfantului Efrem cel Nou pentru tot ce-mi daruiesc zi de zi si sa va fac cunoscuta inca o minune de care am avut parte si asta pentru ca n-am incetat sa-i rog si sa cred in ei.

  Cum spuneam ca am ramas cu sechele in urma tumorilor operate a chimioterapiei radioterapiei si a multor medicamente aveam ceva probleme cu dantura si urechile. Intr-o dimineata acum cateva zile cand m-am ridicat din pat nu-mi auzeam pasii nu auzeam apa la baie ticaitul ceasului televizorul, nimic .

  Pierdusem auzul total. Rugam copiii sa vorbeasca mai tare si le citeam pe buze. Asta a durat vreo trei zile timp in care am incercat sa ma comport normal dar in tot acest timp m-am rugat clipa de clipa si am citit in fiecare seara acatistele bunilor mei sfinti asa cum fac de ani buni decand i-am cunoscut si mi-au devenit ocrotitori si ingeri pazitori.

  Si in a patra zi dupa un simplu sughit am inceput sa aud la inceput cu vuiet si dureri la zgomotele mai puternice apoi zi cu zi mai bine. Poate vi se pare o nimica dar eu sunt convinsa ca am trait o adevarata minune pentru care si pentru toate celelalte mi-ar mai trebui inca o viata sa le multumesc.

  Primiti pe Sfantului Nectarie si Sfantului Efrem cel Nou in viata voastra si veti avea parte sa cunoasteti adevaratele minuni. Daca macar un singur om isi va deschide sufletul spre credinta curata inseamna ca am reusit sa le multumesc bunilor mei sfinti.
  Cristina
  27.08.2020
  Vreau sa va spun minunea pe care a facut-o Sfantul Nectarie pentru mine si soțul meu. De mai bine de 3 ani incercam sa avem un copilas si minunea s-a intamplat abia dupa ce m-am rugat Sfantului Nectarie. Ajutorul si binecuvantarea lui a venit cand nu mai aveam asa multe sperante. Cereti ajutorul lui, credeti cu adevarat!
  M.
  27.08.2020
  Nu am îndrăznit până acum sa scriu despre ajutorul primit de la Sfinții mei ocrotitori: Sfantul Nectarie, Sfantul Efrem cel Nou și Maica Sfânta si tuturor Sfinților! Având probleme cu sănătatea destul de grave din care am scăpat datorită minunilor Sfințiilor, atunci nu am realizat ajutorul primit și a trecut mult timp. Azi îndrăznesc să povestesc cum reușesc mai bine, chiar dacă nu am talent la scris. Bunicutul Nectarie mi-a apărut în vis și mi-a zis " stai linistita , e bening " într-un final totul a fost bine!

  Recunosc și îmi cer iertare ca odată ce am scăpat de problemele de sănătate am uitat să mă mai rog. Iartă-mă Doamne pentru tot și pentru toate! Cât de bogați si binecuvântați suntem cu Sfinții Noștri și Maica Domnului, câtă iubire are Dumnezeu pentru noi oamenii. Iti mulțumesc Doamne pentru tot și pentru toate! Facă-se voia ta!
  Letitia
  01.09.2020
  Slava lui Dumnezeu pentru toate! Slava lui Dumnezeu pentru multimea sfintilor pe care i-a scos in calea noastra si care nu ne-au lasat la greu. Le multumesc Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Ioan Rusul, Sfantului Anton, Sfantului Nicolae, Sfantului Stelian, Sfantului Mina, Sfantului Stelian, Sfintei Parascheva, Sfintei Xenia, Sfintei Teodora de la Sihla, Sfintii Parinti Ioachim si Ana si nu in ultimul rand Maicutei Sfinte. Au fost alaturi de mine si de familia mea in clipe tare grele cand sotul meu a fost diagnosticat cu o boala foarte grava.

  Pomelicele trimise in Grecia si in Romania la diferite manastiri unde se afla moaste ale sfintilor au ajutat ca sotul meu sa nu mai aiba nicio mansifestare a bolii, desi previziunile doctorilor nu erau deloc imbucuratoare. Sunt convinsa ca sfintii cei dragi l-au vindecat. Le multumesc si pentru protectia ce o ofera copiilor si pentru luminarea mintii acestora sa mearga pe caile bineplacute lui Dumnezeu.

  Le multumesc pentru ca nu m-au lasat la greu in clipe de mari incercari sau deznadejde. Acum ne rugam ca D-zeu si sfintii sa ne asculte rugaciune si sa ne dea inca o data bucuria de a fi parinti. Dumnezeu sa ne binecuvanteze si sfintii sa ne protejeze!
  M.
  01.09.2020
  Multumesc Sfantului Nectarie pentru cel de al doilea bebelus care acum creste in burtica. Desi doctorii ne spuneau ca nu o sa avem copii niciodata Sfantul Nectarie s-a milostivit de noi pacatosii si ne- a daruit o fetita care poarta numele de botez al Sfantului si pe bebe din burtica!Sfantul Nectarie ne ocroteste si ne ajuta la fiecare pas.
  Elena
  01.09.2020
  Dau mărturisire de ajutorul minunat al Sfântului Ierarh Nectarie, al Sfântului Efrem și al Sfântului Ioan Rusul care au mijlocit necontenit pentru mine și familia mea fiind protectorii și apărătorii casei noastre.

  Pe Sfântul Nectarie îl cunosc din anul 2013 și de atunci m-a protejat și ajutat de câte ori mi-am îndreptat rugăciunile către el la examene, la momente de cumpană, atunci când am pierdut pe cineva drag și parcă mi-a fost zdruncinată toata credința, m-a întărit și m-a ajutat să le duc pe toate la capat mereu chiar și atunci când nu vedeam cale de ieșire și nici acum dacă stau să analizez anumite greutăți prin care am trecut nu îmi pot explica cum am reușit, decât prin ajutorul minunat al Sfântului, al Maicii Sfinte și al bunui nostru Domn Iisus Hristos.

  Am fost de doua ori la Biserica Radu Vodă din București de unde am luat ulei de la candela Sfântului și de asemenea am primit de la o doamnă care face colete și trimite credincioșilor, pe această cale țin să îi mulțumesc din suflet! Cu uleiul de la candela Sfântului îmi fac sfânta cruce pe frunte de câte ori ies din casă, iar sfântul mă protejază de tot ce e rău, la fel și pe soțul meu în fiecare dimineață îl ung cu uleiul sfințit și a fost apărat și protejat, mai ales în această perioadă de pandemie cânt a fost permanent în contact cu multă lume.

  În această dimineață m-am trezit cu dureri crunte în partea dreaptă a abdomenului, m-am speriat cumplit mai ales fiindu-mi teamă să ajung în spital în această perioadă, m-am uns cu ulei sfintit, am citit acatistul Sfântului Ierarh Nectarie, al Sfântului Efrem și al Sfântului Ioan Rusul stănd în pat căci aveam dureri mari, in timpul ultimului acatist un somn adânc m-a cuprins și m-am trezit dupa 3 ore ca și cum toata durerea a fost un vis. Un vis este si dragostea sfintilor pentru noi si bunavointa si mijlocirea lor catre Dumnezeu!

  Mare este puterea sfintilor nostri să le dăm slavă , închinăciune si multumire!
  Delia
  01.09.2020
  Ar trebui ca omul să-și pună întreaga sa nădejde și tot reazemul în Dumnezeu, ca să nu simtă nevoia de a cerși pe nicăieri amarul mângâierilor omenești...” Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica

  Ce frumos ne răspunde Dumnezeu dar și Sfinții Săi!

  Astă seară plângeam cu fetița mea lângă mine în pat , de tristețe de supărare de frică și de singurătate. Îmi doream să fie cineva alături de noi , cineva să mă ajute să o cresc cum trebuie să mă îndrume și mai mult cineva să mă aline, să prind curaj pentru că mă simțeam la pământ. Am zis asta din toată inima cu voce tare uitandu-mă la icoana Sfântului meu de suflet , Sfântul Nectarie.

  Ce credeți? Bebelușa m-a privit nedumerită cu ochișorii ei ca desenați și cu mânuțele ei micuțe cu care abia acum apuca bine de lucruri, mi-a sters lacrimile și mi-a mângâiat fața! Eu cred că mi-a răspuns Sfântul. Așa am simțit în sufletul meu ! Acea alinare care eu ceream mi-a fost dată deja! Ar trebui să mă veselesc nu să plâng, să dejnădăzduiesc sau să îmi fie frică. Acel cineva care să îmi mângâie sufletul stătea la o suflare distanță de inima mea.

  În fiecare seară înainte de culcare ne dam cu ulei de la Sfântul Nectarie și prin această postare ii mulțumim din suflet că este mereu aproape de noi. Mereu prezent. Mereu acolo.
  Mulțumim Preasfintei Născătoare de Dumnezeu pentru tot ajutorul acordat în orice situație!

  Domnul Nostru Iisus Hristos să fie cu noi ! În numele Tatălui și al fiului și al Sfântului Duh!
  Praznic binecuvântat!
  Maria
  01.09.2020
  Vreau sa multumesc Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem cel Nou si Maicii Domnului pentru ajutorul si minunea pe care au infaptuit-o in familia noastra. Sotul meu a fost diagnosticat in urma cu 2 ani cu un tip de cancer foarte rar, mielom multiplu. A facut multe sedinte de chimio, a suferit un transplant de celule stem si a avut parte de tot felul de tratamente. M-am rugat Sfintilor sa ne ajute sa trecem cu bine peste aceasta boala, l-am uns pe sotul meu cu ulei sfintit de la Sfantul Nectarie din Grecia adus de o prietena, am trimis si acatiste in Grecia cu ajutorul medicilor deosebiti dar mai ales cu ajutorul bunului Dumnezeu, al Sfantului Nectarie si al Sfantului Efrem cel Nou si al Maicii Domnului, au trecut 2 ani de atunci si toate controalele de pana acum au fost pozitive, boala este nedetectabila! Slava lor si ne rugam ca boala sa nu mai revina si sa ne putem creste copilasul impreuna!
  Loredana
  01.09.2020
  Multumesc Sfantului Nectarie pentru ajutorul acordat tot timpul! Mereu ma rog dânsului, mai ales cand am o problema! De curand si pe mine si pe sotul meu ne-a ajutat si ne-am facut bine , eu am suferit de o dereglare digestiva grava , iar el de o otita severa! Multumim lui si tuturor sfintilor care ne asculta si ne ajuta! Speram din suflet sa ne ajute si sa ne indeplinim un mare vis, acela de a a vea un copilas si nu ne vom pierde speranta ca ne va ajuta atunci si cand Bunul Dumnezeu va considera ca meritam acest Dar ! Multa credinta si sanatate va doresc tuturor! Multumim tuturor Sfintilor!
  Cristina
  01.09.2020
  Mulțumesc Sfinte Nectarie pentru minunea cea mai mare pe care ai făcut-o pentru noi. Sfantul Nectarie a ajuns în viața noastră acum aproape 6 ani când suferit o mare pierdere, fiind însărcinată, Doamne Doamne a hotărât să ia bebelina noastră la El. Sfântul Nectarie a fost langa noi, nu ne-a lăsat și ne-a ajutat, după 4 ani de consolare și acceptare a acestui necaz am prins curaj și am hotărât să mai încerc odată să aducem un pui de om pe lume sa cunoaștem și noi ce înseamnă fericirea.

  Drumul a fost greu, am urmat tratament aproape 2 ani, Sfântul Nectarie langa noi, până când, într-o lună, soțul avea probleme cu serviciul am zis: hai sa citesc acatistul Sfântului 40 de zile să mă rog pentru rezolvare la serviciul soțului și ceream și dacă este cu putință să rămân însărcinată.

  Dupa 30 de zile de când citeam acatistul am rămas însărcinată și la ceva timp soțul a rezolvat ce avea la serviciu. Sfantul Nectarie ne-a ajutat pe amândoi iar pe timpul sarcinii a fost langa mine mereu. Mulțumesc Sfinte Nectarie pentru minunile pe care le-ai făcut pentru noi,ajuta-ne in continuare ,acum și pururea și în vecii vecilor, amin.
  Raluca
  01.09.2020
  Incep prin ai multumim Sfantului Nectarie, pentru tot ajutorul pe care mi l-a dat si pe care mi-la da de fiecare data cand ii pomenesc numele. Datorita Lui am o minune de fetita. Pe Sfantul Nectarie, l-am cunoscut dupa dupa doua pierderi de sarcina. Il rog pe Sfant sa fie alaturi de mine si familia mea in continuare .

  Multumesc Sfinte Nectarie si Sfinte Parinte Arsenie Boca pentru tot ajutorul dat.
  Alina
  01.09.2020
  Multumesc Sfantului Nectarie pentru ajutorul dat tatalui meu. M-am rugat sa pogoare harul sau tamaduitor si ajutorul tatalui meu, bolnav de ciroza, printre altele. L-am uns pe tata cu ulei sfintit din Eghina, si dupa 3 saptamani valorile analizelor de ficat erau jumatate decat cele anterioare. Sunt mari fata de limitele normale, dar scaderea brusca a valorilor nu poate fi pusa pe seama tratamentului, pe care il ia demult, ci doar pe seama ajutorului ceresc.
  M.
  01.09.2020
  O minune a facut si Sfantul Nectarie cu noi. A intrat in viata noastra exact atunci cand aveam cea mai mare nevoie de El. Totul a inceput in aprilie 2019 cand tatal meu a fost diagnosticat cu cancer de esofag. A cazut ca o bomba asupra noastra. Dintr-un om care muncea zilnic a ajuns sa stea mai mult la pat. Dupa aflarea cumplitului diagnostic si dupa analize mai multe am fost indrumati de catre medicul din Brasov sa ne cautam un chirurg. Am plecat la Cluj pentru ca am auzit ca acolo ar fi cei mai buni doctori, iar dupa ce s-au uitat peste rezultatele de la Brasov ni s-a dat speranta operatiei dar trebuia prima oara sa facem o tura de chimiotaerapie si radioterapie.

  Ne-am intors la Brasov, am urmat indrumarea doctorului de la Cluj urmanad ca in Septembrie sa ne intoarcem la Cluj pentru operatie. A fost internat, dar dupa 3 zile am fost sunati ca inca nu se poate opera, il va externa si sa mai facem inaca o tura de chimioterapie ca sa se adune mai mult celulele. Am revenit din nou la Brasov, am mai facut o tura de chimioterapie , un CT urmand ca in data de 03.02.2020 sa ne intoarcem la Cluj pentru internare si operatie. Surpriza mare ne-a fost ca in acel moment sa ne spuna pur si simplu ca nu se poate opera si punct.

  Nu ne-a dat mai multe detalii. Din acest moment a intervenit Sfantul Nectarie din Eghina in viata noastra. Am inceput sa ma rog si sa citesc acatistul. Primisem cartea Noi Minuni la Manastirea Radu Voda din Bucuresti de la cumnata mea. Nu stiam nimic despre acest sfant pana in acel moment. Dupa ce am citit cartea am fost si la Manastira Radu Voda din Bucuresti de unde am luat mir din candela care arde langa Sfintele moaste si langa icoana Sfantului, dupa care am fost si la Manastirea Sinca Veche de langa Brasov de unde am luat aghiasma si am pus si un acatist.

  La un momendat mama mi-a spus ca a citit pe Facebook ca la Brasov la spitalul Sfantul Constantin opereaza si pe esofag. Am cauta pe net, am facut o programare la domnul doctor Moldovan si spre uimirea noastra foarte sigur pe el ne-a confirmat ca se poate opera dar vrea sa vada un pic si pacientul. A doua zi m-am prezentat cu tatal meu la cabinet i-a facut toate analizele necesare dupa care l-a programat la operatie. Intre analize si operatie am avut la dispozitie o saptamana unde ne-am gandit noi impreuna cu sora mea sa mai cerem totusi o parere si de la Targu Mures. Am fost la un consult, am stat de vorba cu doctorul respectiv care si el a spus ca se poate opera dar din pacate nu ne poate ajuta deoarece spitalul din Targu Mures era in carantina pentru eventualii pacienti cu COVIT 19.

  Neavand ce face , clar nu puteam sa ne uitam la el cum se chinuie si sa asteptam sa moara ne-am hotarat impreuna cu familia sa il internam si sa il operam la Sfantul Constantin din Brasov. L-am internat cu 3 zile inainte de operatie, perioada de timp in care ne-am rugat si am citit si acatistul, iar dupa trei zile a venit momentul mult asteptat. A fost operat, Sfantul Nectarie a vegheat asupra lui si a decurs operatia cum trebuia, a doua zi de dimineata ne-a sunat el sa ne anunte ca este bine si ca nu se astepta sa se simta atat de ok. Dupa operatie a facut o complicatie la plamani, dar cu rugaciuni Sfantul Nectarie ne-a ajutat sa trecem cu bine peste. Acum el este acasa, este conectat la un aparat cu oxigen , se simte mai bine si ne rugam in continuare sa se refaca complet. Doamne, Sfanta Fecioara Maria si Sfinte Nectarie veghiati asupra tatalui meu si va rog din suflet sa il ajutati in continuare. Doamne ajuta!
  Claudia
  01.09.2020
  Le multumesc sfintilor mei dragi, Sfantului Nectarie si Sfantului Efrem cel Nou, m-au ajutat sa solutionez niste demersuri care erau in foarte mare intarziere datorita contextului actual. Am reusit sa obtin programari si solutii mult mai rapid decat m-as fi asteptat. Mai sunt recunoscatoare si pt ca aflandu-ne intr-o situatie financiara nu tocmai buna, ei ne ajuta si ne trimit toate cele de folos, doar sa cerem!
  Larisa
  01.09.2020
  De mai mult timp tot imi fac curaj sa va scriu minunile care le-a facut Sfantul părinte Nectarie si Sfantul părinte Ioan Rusu cu familia mea. În anul 2017 , când sotul meu avea 44 de ani a început să se simtă rau, am ajuns la spital si dupa cateva analize i s-a pus diagnosticul de leucemie.

  A căzut aceasta veste peste noi,ca si cum totul se prăbușire. Avem 3 copiii minunați care in fiecare zi se rugau pentru sănătatea tatălui. Toti ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa faca o minune însă, medicii erau foarte rezervati. Ne atrăgeau mereu atenția că poate sa moara oricand. Afandu-ne internați în spital, într-o zi primesc un telefon de la o rudă si imi spune sa citesc neapărat cartea cu Sfântul Ioan Rusu. Pana atunci nu stiam de acest mare si ocrotitor sfânt. Am cumparat cartea in aceași zi cu viata, paraclisul si acatistul Sfântului.
  Cand am citit o prima dată am plâns încontinuu. Nu ma puteam opri din plâns. Am găsit si cateva din minunile făcute de Sfântul Ioan scrise, care m-au încurajat enorm de mult.

  Imi amintesc ca ii citeam si la sotul minunile pe care le făcuse Sfântul si ii spuneam ca si pe noi ne va ajuta. După prima luna de rugăciune sotul a terminat prima cură de chimioterapie si rezultatele au început să apară. Se simțea bine, analizele bune.A continuat tratamentul 6 luni. Toate bune. Am început să socializez prin spital cu câteva doamne si m-au trimis la Mănăstirea Radu Vodă, la București.

  Mi-au spus de moaștele Sfantului Nectarie.Nici de Sfântul nu stiam nimic până acolo. Intr-o zi când sotul se simțea tare rau am luat un taxi si de la Fundeni am dat o fuga la Manastirea Radu Vodă sa aduc un pic de mir de la Sfantul Nectarie. Încă nu am ajuns in salon înapoi și sotul ma sunat sa imi spuna ca deja se simte mai bine si ca febra a început să scadă. Ne-am pus toată nadejdea in acesti doi mari Sfinți.

  6 luni mai târziu, boala sotul revenise si trebuia operat urgent de metastaze cerebrale. Ne-am rugat Sfinților si ne-au trimis la cel mai bun profesor, profesor Florian de la Cluj. După nici 5 luni ca prin minune s-a găsit donator de celule stem si a facut transplant medular. Toate acestea doar datorita Sfantului Ioan Rusu si Sfantului Nectarie care s-au rugata Măicuță Sfântă si la Bunul Dumnezeu sa fie sotul bine. Astăzi, după mai bine de 3 ani ne bucurăm de familia noastră frumoasa. Rugati-va neîncetat
  Manuela
  01.09.2020
  Nu știu de ce mi-a luat atât de mult timp să încep să scriu ce înseamnă Sfântul Nectarie în viața mea, chiar mă simțeam vinovată că nu o fac. Dar știu că toate vin la timpul lor si dupa voia Domnului. În urma cu niște ani am aflat că tata are cancer. Îl iubesc nespus, tata a fost stâlpul meu în viață. A fost un mare șoc când am aflat diagnosticul pentru că tata era perfect sănatos în rest, mama fusese mai bolnavicioasă toată viața.

  Deși a acceptat toate tratamentele recomandate de medici, nu a vrut să se opereze inițial, marcat fiind probabil și de faptul că prietenul lui bun murise de curând la puține zile după operația pentru același tip de cancer.

  Am căutat unde să mă rog, vroiam să plec într-un pelerinaj pe la mănăstiri, dar era o iarnă destul de grea și eu aveam o entersă, o glezna foarte umflată, abia călcam și mergeam foarte greu. Nu știu cum am aflat de Sfantul Nectarie și de Mânăstirea Radu Vodă. M-am urcat imediat în tramvai, iar acolo am simțit, pentru prima dată în acele zile de deznădejde, calm, lumină și încurajare.

  Am stat mult, nu știu cât, rugandu-mă pentru sănătatea tatălui meu iar la intoarcere acasă, când am coborat din tramvai, am alunecat încă o dată pe gheață și mi-am pus piciorul la loc. De la stația de tramvai până acasă mi s-a dezumflat glezna, nu mai aveam nimic. Știa Sfântul că voi avea mult de alergat în iarna aceea să-i fac rost lui tata de programări la investigații, de tratamente.

  De atunci în casa mea a ars candela la icoana Sfântului. Tatăl meu a intrat într-un tratament experimental și tumora a dat puțin înapoi.
  Vroiam să mă duc în toamna urmatoare la Eghina, singură, pe cont propriu, neștiind că sunt și pelerinaje organizate, pe atunci destul de rare. Tot calculam rute cu avionul prin Athena, feribot, hotel și nu-mi ieseau deloc banii țin minte ca ar fi trebuit minim 12 milioane vechi, iar eu nu aveam decat vreo 8.
  Într-o seară tocmai mă mai uitam încă o dată pe zboruri cu fiica mea și am hotarat să-mi rezerv totuși o camera în Eghina și să vedem apoi dacă fac rost de bani pentru bilet de avion sau renunț și mă sună o prietenă cu care nu mai vorbisem de ani buni.

  Mă întreaba dacă am auzit de Sfântul Nectarie și daca nu aș vrea să merg la Eghina, pentru că amica cu care și rezervase loc într-un pelerinaj nu mai poate merge și costă 8 milioane. Uau! M-a ajutat Sfântul să ajung la el. A fost incredibil tot ce am simțit acolo, lângă mormantul Sfântului, lângă raclă, în toată mânăstirea, pe întregul traseu în Grecia. Incredibil. Il simțeam cu noi peste tot. La plecare am văzut o cruce mare din nori pe cer.
  M-am dus și în anul urmator, an în care am auzit pașii sfantului la mormânt.

  Tata a mai trait 12 ani. Până la urma a facut și operatii, de voie de nevoie. La fiecare operație lua icoana Sfantului la spital și mir și a vrut Sfantul să ne mai dea niste ani, să stăm aproape și să am grijă de el. Dupa ce a murit, cu o zi înainte de înmormantare am fost cu fiica mea să verific mormântul și ceea ce făcuseră acolo groparii și lângă groapă am gasit o mică icoaniță a Sfântului, părea adusa de vânt. L-a insoțit mereu.

  În ultima vreme Sfântul este în viața mea mereu, citesc acatistul aproape zilnic, mirul e mereu lângă mine, aprind lumănări la icoana sa.
  Mariana
  01.09.2020
  I-am promis Sfantului Nectarie ca am sa scriu despre El, despre cat de bine este ca il am in sufletul meu. Pe buzele mele cele rele si pacatoase nu vor fi niciodată laude vrednice de mulțumire însă stiu ca datorita Sfantului Nectarie am reusit sa ma inscriu la un doctor de familie (mentionez ca locuiesc în Austria ) a fost si este alături de mine pentru ca simt asta. Multumesc Sfinte Nectarie si tie Dumnezeul pentru toate binefacerile primite.
  Olivia
  01.09.2020
  Băiețelul nostru Nectarie joi e programat să facă o operație la inimă. Pomeniti-l daca se poate in rugaciuni ca Bunul Dumnezeu , Sfântul Nectarie,Sfântul Efrem cel Nou,Sfântul Ioan Rusul impreuna cu Maica Domnului să îl ajute să treacă cu bine şi să îl aducem sănătos acasă. Doamne miluieşte-ne pe noi păcătoşii!
  Cristina
  01.09.2020
  Multumesc Sfantul Nectarie pentru ajutorul dat de fiecare data. M-a ajutat si a mijlocit pentru mine pacatoasa de fiecare data cand l-am rugat. Multumesc Sfantul Nectarie pentru ajutorul care i l -a dat mamei mele si rezultatul analizelore i-au iesit ca nu are nimic grav. Multumesc Domnului nostru Iisus Hristos, Maicutei Domnului, Sfantului Nectarie, Sfantului Arsenie Boca, Sfintei Parascheva si tuturor Sfintilor care mijlocesc pentru noi pacatosii.
  Andreea
  01.09.2020
  La vârsta de 17 ani după moartea bunicului meu care m-a crescut, am început Să-L cunosc pe Dumnezeu. După un an, venind la Biserica Sfintei Cuvioase Maicii noastre Parascheva din Vaslui, într-o duminică o bătrânică evlavioasă și dragă mie mi-a dat cartea cu Sfântul Nectarie să o citesc, zicându-mi că ajută foarte mult copiii. În seara respectivă am și început să o citesc, dar noaptea am visat ca eram în biserica Sfintei Parascheva,si văd o raclă cu un bătrân în ea așezată în mijlocul bisericii și paraclisierul la întrebarea mea că cine este, îmi zice șoptit: " Șșt...că este SFÂNT."

  După câteva zile am terminat cartea și după cum știți la finalul cărții este o fotografie cu Sfântul în raclă. Ce să va zic, am ramas cu gura căscată la propriu și am scăpat cartea din mână...era EXACT aceeasi personă pe care am vazut-o în vis în biserică și de atunci am început să mă rog Sfântului cu mare evlavie.

  După încă un an am intrat la facultate și gazda mea era chiar lângă Biserica Sfantului Nectarie din Iași. De când am aflat că acolo sunt Moaștele Sfântului acolo am mers mereu, rugându-mă Sfântului și primind mare ajutor și binecuvatări , eu , păcătoasa.

  Aici am vrut să ajung, caci, după căsătorie am avut o pierdere spontană a sarcinii, dar după jumătate de an am rămas însărcinată după rugăciuni cu lacrimi la Maica Domnului și la Sfinți.

  Imediat, am început să am sângerări puternice, aflând că am trombofilie ereditara de gradul IV , un grad foarte sever, la 2 luni jumătate de sarcină am decis să ma duc la Sfântul Maslu de la Biserica Sfântului, cu toate că amețeam foarte tare fiindcă doctorița îmi intrezisese să fac orice fel de efort , căci daca și tuseam aveam sângerări foarte puternice, și trebuia să stau DOAR în pat, ma ducea soțul (pe atunci diacon) la baie, el mă punea în cadă pe scaun și ma spăla dar atunci am decis să plec încet încet la biserică, îmi era dor tare.

  Am mers ca melcul, ajungând la biserică, am mai prins un pic din slujbă. Apoi plecând cu părintele meu acasă, pe drum a început sângerarea cu cheaguri mari am sunat la taxi și direct la spital. Doctorița când m-a urcat pe masa sa ma consulte s-a facut verde la față(la propriu). Eu, disperată o întreb: Dna. doctor, mai trăiește? Iar dumneaei a răspuns: ...Nu știu, am umplut 2 tavi din acelea de spital cu sânge, atât de puternică era sângerarea, părintele, soțul meu se uita la mine, la fel și el alb ca varul la față de ceea ce vedea.

  Totuși aveam prea mare încredere în Bunul Dumnezeu, Maica Domnului și în Sfântul meu drag și scump, Nectarie, și am cerut ecograf. În timp ce doamna doctor m-a consulta , așa cu toată durerea și dorința de a avea un copil și cu îndrăzneală , i-am zis Sfântului în gândul meu, așa usor supărată: Sfinte, nu mă lăsa, că doar la biserica ta am fost, nu am fost în altă parte. salvează Sfinte copilul și va purta numele tău. Și...o, minune...doamna uimită zice: Doamne...ia uită-te la el, noi murim aici de îngrijorare și el dă din mâini și din picioare...copilul este foarte bine...

  Așa mi-a salvat mie Sfântul Nectarie primul copil: NECTARIA. Nectaria, la vârsta de 2 ani , a cazut de pe pat și a făcut o entorsă la mana dreaptă...eu, disperată de mila ei, am luat-o în brațe, m-am dus în fața Icoanei Sfântului am ridicat-o un pic înaintea icoanei, zicand cu lacrimi: Maica Domnului, Sfinte Nectarie, a ta este, ajut-o. Am dat-o cu ulei din candela Maicii Domnului și ne-am dus în cameră, după 5 minute, Nectaria mea de 2 anișori, îmi zice cu uimire : mami...nu mă mai doare mâna, continuând să se joace în continuare, si până atunci plângea daca voiam să o ating. Îl iubim foarte foarte mult pe Sfântul Nectarie, și nu am cuvinte să-i multumesc cum se cuvine, eu păcătoasa.

  "Ce voi răsplăti Domnului pentru toate câte mi-a dat mie
  M.
  01.09.2020
  Slava lui Dumnezeu pentru Sfintii minunati pe care ni-a trimis: Sf. Efrem cel Nou si Sf. Nectarie. Tin sa le multumesc sfintilor mei dragi, ca mi-au asculat rugaciunile si au fost alaturi de tatal meu cand s-a operat, medicii au fost sceptici cu sansele lui de supravietuire. Spre mirarea doctorilor tatal meu este bine. Sa avem credinta in Dumnezue, in El sa ne punem nadejdea si dragostea si El ne v-a trimite doctori si prieteni adevarati ca Sfantul Efrem si Sfantul Nectarie.
  Corina
  01.09.2020
  Fata mea și a schimbat locul de munca in timpul carantinei, m-am rugat Sfinților Nectarie și Ioan Rusul, și a fost acceptata, după a dat proba practica, a luat. Multumesc, pentru tot și pentru ca Sfinții sunt alături de mine când mie rau, fac atacuri de panica!
  Elena
  01.09.2020
  Vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru mila și bunătatea de a ne fi trimis pe pamant, sprijin și mângâiere pe nesfârșit de Buna Sa Maică și pe Sfinții Săi care nu încetează să se roage pentru noi. Vreau să îi mulțumesc Sfântului Ioan Rusul, Sfântului Efrem cel Nou, Sfântului Ierarh Nectarie și Sfinților români de la Aiud care fără să se uite la nevrednicia și nimicnicia mea m-au ajutat in chip grabnic și minunat.

  Sufăr de coxartroză de aproape 20 de ani. Mereu ma rog lor să nu lase boala să avanseze, să nu fiu obligată să ajung la proteză de șold, cu atât mai mult cu cât nu se cunoaște încă niciun tratament pentru boală.

  Sigur, boala nu este letală, dar este invalidantă. In urmă cu câteva săptămâni aveam dureri-nu insuportabile dar destul de mari, indiferent ce faceam, indiferent dacă mă mișcam sau eram în repaus. Uneori durerea mă trezea noaptea din somn. Și atunci, pentru că de la oameni nu aveam ce să aștept, am făcut singurul lucru care îmi rămăsese. M-am rugat Maicii Domnului , Sfântului Ioan Rusul, Sfântului Efrem cel Nou, Sfântului Ierarh Nectarie, și Sfinților români de la Aiud și m-am dat cu ulei de la candelele care ard la raclele care adăpostesc moaștele lor făcătoare de minuni. Și odată în plus, Dumnezeu le-a ascultat rugăciunile și s-a milostivit spre mine.

  De atunci nu am mai avut dureri. Am reînceput sa fac sport, și deși este destul de solicitant pentru articulatii (folosesc uneori și greutăți) durerile nu au mai reaparut. Vreau să mai precizez că potrivit doctorilor lumești, ar fi trebuit sa fiu de mult timp operată. Dar Maica Domnului și sfinții continuă să mă ajute și să țină boala în frâu. Și vreau să mai dau mărturie despre puterea tămăduitoare a Sfântului Maslu. Mă străduiesc, pe cât pot, să merg în fiecare vineri la Maslu la Nicula. Și am convingerea că și asta este unul din motivele pentru care Dumnezeu face milă cu mine. Rugați-vă deci cu stăruință, cu credință și cu nădejde.
  Alina Maria
  01.09.2020
  Incepand cu anii 2015-2016 chiar si in prezent am simtit in permanenta ajutorul Sfantului Ierarh Nectarie. Prima data a fost in anul in care mi-am pierdut locul de munca. Mergand la Sfintele Moaste ale Sfantului Nectarie si rugandu-ma asa cu nepriciperea mea, dar cu credinta ca ma va ajuta, am beneficiat de ajutorul Sfantului, gasindu-mi in anul 2016 un nou loc de munca. Vreau sa mentionez ca pe langa rugaciunile facute atat la racla cu sfintele moaste ale Sfantului Nectarie m-am rugat si la Sfantul Mare Mucenic Mina.

  Anul 2019 a fost un an in care emotiile examenelor au fost la cote maxime. Nepotul meu trecand prin primul examen adevarat din viata lui. A fost o perioada de rugaciuni, rugaciuni pe care Sfintii le-au ascultat.

  In aceasta perioada rugaciunea a devenit iar persistenta in domeniul sportiv, fiind sustinatoare patimasa a echipei Universitatea Craiova. Aceasta echipa se afla acum pe un trend ascendent si de fiecare data la meciurile importante am revenit la rugaciune pentru a completa slabiciunile acestei echipe. Dorinta mea si a iubitorilor acestei echipe este de a castiga campionatul.

  Menzionez ca de fiecare data ajutorul a venit, rugaciunea fiind ascultata de fiecare data.

  Am scris despre aceste minuni pentru a arata inca odata puterea rugaciunii si a multumii Sfantului Nectarie pentru ajutorul acordat prin mijlocirea sa.

  Ii multumesc Bunului Dumnezeu, Domnului Iisus Hristos si Maicii Domnului pentru Sfintii alesi care sunt ca o punte intre aceasta viata si cea de dincolo.
  A.S.
  01.09.2020
  Vreau sa aduc multumire Domnului si Sfantului Nectarie, care m-a ajutat in indeplinirea a doua dorinte. Rugati-va si aveti credinta in Dumnezeu si Sfintii vor mijlocii pentru noi. Sunt nevrednica, insa Domnul are grija de noi toti. In toata perioada aceasta cu virusul am baut aproape in fiecare dimineata aghiazma, sa ne fereasca Domnul de boli !
  Ionela
  01.09.2020
  Vreau sa aduc din nou multumire Sfintilor mei dragi: Sfantul Ierarh Nectarie si Sfantului Efrem cel Nou, care impreuna cu Sfanta Fecioara Maria si cu Sfantul Mare Mucenic Mina au dus rugaciunile mele la Bunul Dumnezeu si a infaptuit minunea.Am citit Acatistul Sfantului Mina si paraclisele Sfintilor Nectarie si Efrem si a Sfintei Fecioare Maria si au ajutat ca cineva din familia mea sa nu ajunga la spital dupa o muscatura de caine l. Mare este Dumnezeu si mare este Puterea Sfintilor! Rugati-va si veti primi ajutor!
  C.M.
  01.09.2020
  Dau slava lui Dumnezeu, care lucreaza prin sfintii bineplacuti Lui. Am trecut printr-o stare foarte tensionata alaturi de o buna prietena, si am promis ca voi da marturie pt ajutorul ce l-a primit. Am cerut mijlocirea Sfantul Nectarie, Sfantul Efrem cel Nou, Sfanta Xenia pentru finalizarea unor demersuri, iar ultimul act ce mai lipsea, in contextul actual -desi era emis- pur si simplu nu se putea obtine, decat prin Posta, in cateva zile. Fiind in foarte mare intarziere, era suficienta si o copie, dar solicitarile au fost refuzate, deoarece se spunea ca "asa e procedura, se poate trimite doar prin posta". Dupa cateva solicitari esuate, prietena mea a fost directionata catre o persoana care a inteles urgenta situatie in care se afla, si a trimis acel act. Poate parea o situatie banala, dar sa simti ca te afli efectiv intr-o stare de neputinta, si doar rugaciunea sfintilor a facut diferenta de aceasta data, eu o numesc un ajutor divin.
  Elena
  01.09.2020
  Talanții dăruiți de Dumnezeu sunt spre a fi înmulțiți în folosul nostru, al tuturor. Cui are i se va mai da iar de la cel ce nu are se va lua totul.
  Cu ardoare ne rugăm când ne dorim ceva, pentru un lucru care la oameni pare imposibil dar pe care Dumnezeu îl poate face posibil. Ne bucurăm când ne vedem dorințele îndeplinite. Îl slăvim pe Cel care a făcut posibile idealurile noastre. În timp însă, ajungem să ni le însușim ca pe niște lucruri firești și ușor de realizat și să nu mai avem nevoie de Cel ce cu dragoste ni le-a dăruit. Ne vedem cu ,,sacii în car”, cum e vorba românului și restul îl știți.
  Nu e cazul să spun, cred, că toate cele menționate i s-au întâmplat subsemnatei după numeroase binecuvântări primite. Examenele dificile au fost promovate datorită ,,învățării temeinice”, casa s-a construit prin eforturi proprii și ,,puțin ajutor de la Cel de Sus”. Soțul și-a găsit un loc de muncă mult mai bun ,,la noroc”. Doar copilul, care într-adevăr a venit cu ajutorul rugăciunilor la Sfântul Nectarie, îl recunoșteam a fi dar de la Dumnezeu și al cărui nume m-a trimis într-un final la ocrotitorul său, dar nu neapărat de bunăvoie, ci în urma unor atenționări și ,,urecheli”.
  Un accident de mașină minor dar cu repercusiuni de lungă durată( aproximativ jumătate de an) a fost menit să mă trezească din amorțeală și să-mi deschidă ochii. Alte probleme sufletești apăsătoare nu îmi dădeau pace deși le spovedeam adesea și pe măsură ce trecea timpul, au ajuns să sa transforme în deznădejde și împietrire a inimii, lucru care mă speria. Certurile din familie erau la ordinea zilei, iscate din motive banale. Toate erau probabil consecințele sau greutatea ,,sacilor din car” și semne ale conștiinței care, deși dormea, nu murise încă. Știam că nu e bine ce se întâmplă dar nu știam cum sa ies din problema pe care singură mi-o creasem.
  După cum am scris mai sus, mi-am adus aminte de Sfântul Nectarie, care îi este ocrotitor băiețelului meu Teodor Nectarie și am pus mâna pe cartea cu minunile sale, sperând să îmi schimbe starea cumva. Primele relatări, dintre care una asemănătoare cu ce experimentasem la naștere, în timpul operației de cezariană( în urma căreia riscam sa pierd tot), au fost suficiente pentru a-mi zdruncina sufletul. Au început din senin să țâșnească lacrimi din ochi și un tremur de emoție pusese stăpânire pe întregul corp. Am continuat să o citesc până la final iar după ultima pagină am alergat la părintele duhovnic rugându-l să mă primească la spovedit. Simțeam că ce făcusem până atunci era o joacă și o batjocorire, întrucât nu puteam realiza nimic cu propriile puteri. Am ieșit de la scaunul Sfintei Spovedanii mai luminată și mai bucuroasă ca oricând. Știam că fusese mâna Sfântului Nectarie care trimite pe cei păcătoși la spovedit și îi cearta pe cei ce buna știință tăinuiesc păcatele. Canonul și răbdarea părintelui au întors un suflet rătăcit pe calea cea bună.
  Urmează un nou examen în viața mea, dar vreau să cred că examenul sincerității l-am promovat. Ce va urma va fi cum crede Dumnezeu de cuviință. Din dorința de a economisi timp și din neștiință, mă apucasem de învățat pentru examen duminică dimineață. Dar spune Mântuitorul că ,,Cine nu adună cu Mine risipește” iar Sfânta Liturghie este slujba în timpul căreia se pregătește și se aduce jertfa Sfintei Împărtășanii. Gândind superficial, am considerat că nu făceam mare abatere-nu coseam, nu tăiam-deși în sinea mea nu eram prea convinsă ori împăcată cu ideea. Dar dacă tot rămăsesem acasă de ce să nu profit?

  În timp ce căutam un răspuns pentru neliniștea ce mă frământa, am auzit un țipăt afară venind de la copilul meu care era în grija bunicii. S-a auzit doar ,,Mașina!” și plânsetul copilului. Inima mi se făcuse cât un purice până am aflat ce se întâmplase. Jucându-se cu un alt copil, a sărit în fața unei mașini și doar o minune a făcut să nu se întâmple nimic. Țipătul fusese, din fericire, cauzat doar de spaima trasă.
  Atunci când un organ intern se îmbolnăvește, este tratat de mâna pricepută a unui doctor sau operat, scos și restul corpului se vindecă. Dar când sufletul este afectat, Singurul care îl poate tămădui este Doctorul sufletelor și al trupurilor, la ajutorul Căruia alergăm pentru orice durere. După ce primim un dar să nu uităm să mulțumim, indiferent prin cine vine!!! Doar Dumnezeu poate ceea ce noi nu putem-să ne smerească atunci când uitam de El! Slava lui Dumnezeu intru sfinții Săi!
  M.M.
  01.09.2020
  Vreau să dau mărturie despre o minune care a facut-o Sfantului Nectarie cu mine de recent. La un control de rutină la ginecolog mi s-a spus ca aş fi suspectă de cancer. Mi-a luat 2 probe biopsii şi in acele zile cât am aşteptat rezultatul m-am rugat Sfântului meu drag Nectarie Născatoarei de Dumnezeu Domnului Iisus Hristos si celorlalți sfinți dragi mie care m-au ajutat in multe probleme. Ei mi-au fost alături intotdeauna şi au fost şi azi 16 Iulie 2020 când am primit rezultatul biopsiei care a ieşit bun. Am promis Sfântului Nectarie ca dau mărturie despre aceasta minune care a facut cu mine eu o păcătoasă. Rugați-vă cu credință la Sfântul Nectarie şi la ceilalți Sfinți ca nu o să vă dezamăgească.Vă mulțumesc sfinților mei dragi fiți alături de mine şi de acum înainte!
  Ioana
  01.09.2020
  Minunile din viata noastra facute de Sfantul Nectarie au fost prea multe. Fetita mea Ioana a fost diagnosticata la 6 luni cu retinoblastom bilateral cancer la ochi. Cand am aflat am fost dărâmați, dar de indata Sfantul Nectarie ne-a ridicat si ne-a purtat pe brate de parca povestea nu era despre noi si copilul nostru.

  Urma sa o operam la București pentru ca nimeni nu ne dadea timp sa plecam din tara. Sfantul Nectarie a facut in asa fel de copilul cand sa primeasca avizul pediatric pentru anestezie a facut febra, asa ca urma sa se amâne totul o saptamana. In acea saptamana minunile s-au ținut lant si am ajuns sa avem o programare la o clinica in Germania. Tot Sfantul Nectarie ne-a ajutat sa strângem in 3 zile 20 000 de euro. Tot Sfantul Nectarie ne-a ajutat ca un medic de renume sa greseaca diagnosticul in tara la RMN si cei din Germania sa se poată lega de asta si sa obținem formular S2 prin care ne a fost decontat tot tratamentul.

  A trecut prin chimioterapie cu bucurie si desi poate suna ca fiind o perioada grea, a fost cea mai implinitoare perioada din viata noastra si ne am bucurat de orice clipa. Nimeni de la casa de sănătate de la noi din județ nu a obținut formular. Noi cu ajutorul Sfantul Nectarie si a Sfantul Luca al Crimeei am reusit sa ne vindecam copilul. Asadar Ioana are o sora, o Nectarie venita in lume ca slava Sfantului Nectarie.
  G.M.
  01.09.2020
  Am fost oaia ratacita! Mi-am comandat viata cum am vrut. La 21 de ani m-am casatorit si am vrut sa ma mai "distrez", sa mai zabovesc.
  Au trecut cativa ani iar gandul mi se ducea la copii, la intemeierea unei familii complete insa Dumnezeu nu a fost deacord cu mine.

  Am avut in decurs de 2 ani 3 sarcini extrauterine, neoperabile(cu tratament) apoi inca vreo 2 care s-au oprit din evolutie. Eram pustie, ganduri de toate culorile, tristete, neimplinire. In tot acest timp mi se ducea si gandul la Dumnezeu,de ce,cat,etc.

  La moartea bunicului meu ceva s-a intamplat: statusem alaturi de el pana si-a dat sufletul si m-a zduncinat rau (chiar daca eu pierdusem ambii parinti la 6 ani si pe mama adoptiva la 18). Intrasem intr-o stare de depresie, anxietate si atacuri de panica care a tinut un an si ceva. Nu dormeam, nu ma puteam linisti, nu puteam lucra, nu mai simtea fericirea de a trai pentru mine a fost IADUL.

  Insa, a fost un lucru bun toata treaba asta. Am cautat ajutor la psiholog dar degeaba pana am ajuns la parintele de la biserica noastra. A avut atata rabdare cu mine de asta il iubesc. Tratamentul era: post, rugaciune, Sfantul Maslul si Sfantul Impartasanie..aa..si cate o catisma in fiecare seara.

  Timpul a trecut, boala se vindeca iar eu l-am descoperit pe Dumnezeu. M-am lasat in voia Lui, s-a intamplat (de Sus) sa imi faca sotul cadou un pelerinaj la Ierusalim. Citeam acatistul Sfantului Nectarie si al Sfantului Eferm si ii rugam sa mijloceasca pentru noi sa ne trimita si noua Dumnezeu macar un prunc, chiar daa nu meritam.

  Dupa 3 luni am ramas insarcinata cu primul copil, peste inca un an jumate cu cel de-al 2-lea. Nascut natural (in ciuda faptului ca medicii imi spuneau ca trebuie sa fac tratamente constant de mentinere), alaptati si IMPARTASITI inca din pantece.

  In prezent au aprox.6 ani reapectiv 4. Acum sunt insarcinata din nou, ne-am lasat in voia Lui cu totu iar la ecografie ne-a zis ca 80% e extrauterina. Insa mai asteptam inca 3 zile sa vedem. Daca asta e voia celui de Sus nu ne impotrivim. Dumnezeu sa ne ajute pe toti si multumiri Sfantului Nectarie si Sfantului Efrem pentru mijlocire!
  Liliana
  01.09.2020
  M-a învrednicit și pe mine bunul Dumnezeu să ajung acasă la Sfinții Nectarie și Ioan Rusul. Acum vrei 10 ani. Acum un an jumate, la RMN mi-a ieșit un chist la ovare malign. Medicul care mă trimisese la RMN, tot așa mi-a spus: nu îmi place cum arata, chistul este alimentat de o artera, mergeți la investigații. Din păcate, temerile medicului s-au adeverit și rezultatul a fost chist malign. M-am rugat Sfântului Nectarie, zilnic i-am citit acatistul, i-am făcut multe promisiune. A fost nevoie de o intervenție chirurgicală de extirpare a chistului și de prelevare de țesut pentru biopsie. Interventia a avut loc in data de 5 noiembrie dupa prânz. Era puțin probabil să fiu externată înainte de cel puțin 7 zile. I-am spus Sfântului: da a mi-ai auzit Sfânt drag, rugăciunile, fa sa fiu externată de ziua ta. Și așa a fost! Biopsia a ieșit bine. Ii mulțumesc și suflet Sfântului Nectarie că a mijlocit la Dumnezeu să îmi mai dea zile pentru Afi alaturi de copiii mei și timp de pacainta.
  Dan
  01.09.2020
  Numele meu este Dan. Aș vrea să vă spun o altă minune petrecută cu mine, deși sunt, fără nici o exagerare, complet nevrednic de ea.

  Am făcut o aplicație importantă de studii (nu vreau să spun mai multe detalii), pentru care am de învățat, și ca urmare am nevoie de tot confortul și de o atmosferă prielnică, inclusiv pace în familie.

  În ciuda acestui fapt, am avut (din vina mea) o ceartă destul de tensionată cu mama mea, și în urma acestei cerți eram foarte îngrijorat de multe lucruri, inclusiv de cum va decurge învățatul meu, pe care nu îl pot amâna, într-o asemenea atmosferă tensionată.

  Aș fi vrut sa nu mă certe mama mea, ci chiar i-am cerut să mă binecuvânteze.

  Am citit Paraclisul Maicii Domnului și Paraclisul Sfântului Efrem cel Nou. M-am rugat de asemenea sfinților zilei – Sfinții Mucenici Voievodul Constantin Brâncoveanu, fii săi Constantin, Ștefan, Radu și Matei și sfetnicul Ianache și tuturor sfinților pomeniți și nepomeniți ai zile de astăzi. (Asta pentru că citisem, mai demult, că sfinții fac daruri de ziua lor – deci, dacă am înțeles corect, este bine să ceri ceva Sfinților din ziua in care ceri.)

  M-am rugat și Sfântului Gherasim din Kefalonia, pomenit tot în ziua în care mă rugasem. Dimineață mă rugasem și Domnului Hristos, Maicii Domnului, Sfântului Ioan Botezătorul, Sfântului Apostol Andrei, Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Sfinților Mari Împărați celor Întocmai cu Apostolii Constantin și Elena, Sfântului Mare Apostol Pavel, Sfântului Proroc si Rege David, Fericitului Augustin, Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, îngerului meu păzitor, tuturor Sfinților și tuturor Sfintelor Puteri Cerești (tuturor îngerilor).

  Eram hotărât să nu deschid facebook-ul. L-am deschis totuși, pentru că în ciuda cerții nu voiam ca mama mea să se simtă singură și de asemenea ca să verific dacă totuși lucrurile nu se schimbaseră măcar puțin în bine. Deși, pe de altă parte, mă temeam ca cearta să nu continue prin facebook. Ei bine, mama mea nu numai că nu m-a certat, ci chiar mi-a dat binecuvântarea pe care i-o cerusem, iar mesajele ei au fost foarte frumoase.

  Și asta s-a întâmplat extrem de repede, poate că mama mea îmi scrisese acele mesaje chiar în timp ce citeam Paraclisul Maicii Domnului și Paraclisul Sfântului Efrem cel Nou. Nu a mai fost nevoie de nici o discuție în contradictoriu pentru rezolvarea diferențelor dintre noi.

  Poate că unora le pare puțin, dar ajutorul pe care l-am primit este extrem de important, mai ales atunci când trebuie să înveți pentru a da o probă (examinare) importantă de care depinde viitorul studiilor tale.

  Îi mulțumesc Domnului Nostru Iisus Hristos, Maicii Domnului, Sfântului Efrem celui Nou, Sfinților Mucenici de astăzi – Sfinții Mucenici Voievodul Constantin Brâncoveanu, fii săi Constantin, Ștefan, Radu și Matei și sfetnicul Ianache, tuturor sfinților pomeniți și nepomeniți ai zile de astăzi, și de asemenea tuturor Sfinților și tuturor cetelor cerești celor fără de trup (adică tuturor îngerilor) pentru ajutorul extrem de important pe care l-am primit! Și încă l-am primit extrem, extrem de repede!

  Fie ca toți oamenii să găsească ajutor (și, de va fi voia Domnului, chiar ajutor foarte grabnic) în problemele lor de la Dumnezeu, de la Maica Domnului, de la Sfântul Efrem cel Nou și de la toți Sfinții și sfinții îngeri!
  Dana
  01.09.2020
  Scriu azi aici, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, ca sa povestesc prin ce mod Sfantul Nectarie m-a ajutat sa ma vindec. Azi suntem in 17 august 2020, si nu sunt nici 2 luni de cand facand baie intr-o zi mi-am descoperit un nodul la sanul stang, mare cat un ou de gaina. Nu stiu cum de nu-l simtisem pana atunci , fiindca ulterior am aflat ca acesti noduli nu de fac de ieri pana azi. Dupa descoperirea nodulului, m-am alarmat si am inceput sa studiez pe internet tot ce scria despre aceasta boala. Cand am terminat de citit eram inca si mai speriata. Acolo scria despre operatii care te mutileaza , tratamente pentru cancer si alte asemenea.

  Intr-un final am hotarat sa tin un post de 42 de zile pentru purificare si dezintoxicarea organismului , am fost si la o doctorita naturista care mi-a recomandat o cura cu ceai de marul-lupului. De toate am facut , ca un om care doreste sa se vindece.Insa cu toate eforturile mele noduluL nu dadea semne sa se micsoreze. intr-o zi din luna iulie , nu stiu cum , mi-a venit in gand , fara voia mea , numele SFANTULUI NECTARIE.

  Precizez ca sunt o persoana credincioasa , dar nu merg totusi prea des la biserica. Numele Sfantului parca nu-mi dadea pace , tot la El ma gandeam , si tot asa intr-o zi stand la calculator, pe internet m-am trezit citind despre EL si chiar am comandat mai multe carti despre minunile savarsite de EL. In zilele urmatoare am renuntat la toate tratamentele pe care le faceam si am inceput sa citesc Acatistul Sfantului Nectarie si o serie de Psalmi si anume Psalmii 22,33,50,90,102 si 142 . Azi cand scriu marturia mea cred ca este cam 1 luna de cand spun aceste rugaciuni sfinte si puternice zi de zi. Cred ca am avut o zi sau doua cand nu am spus rugaciunile , nu pentru ca am uitat dar asa au fost imprejurarile , ca nu am putut sa ma rog.

  Dar Sfantul Nectarie si-a intors privirea spre mine , si azi 17 august din nodulul meu a mai ramas doar un bob tare cam cat o migdala . Stiu ca staruinta mea in rugaciune si credinta in vindecare vor face ca si acest mic nodul sa dispara . Deci , iata cum Sfantul a facut pentru mine pacatoasa si netrebnica , ceea ce nici un tratament din lume nu ar fi putut face. Nu am cuvinte destul de puternice pentru a-i multumi Sfantului Nectarie pentru vindecarea mea , decat atat pot spune: cat timp voi trai pe acest pamant ma voi ruga LUI si lui Hristos Dumnezeul nostru si voi citi Acatistul Sfantului Nectarie si Psalmii vindecatori, fiindca vreau sa ii ajut si pe cei din jurul meu care sufera si nu stiu pe ce cale sa o apuce. Sunt sigura ca Dumnezeu ne iubeste si daca ne incearca este doar pentru a ne intari credinta si a ne curata sufletul de pacatele savarsite de-a lungul vietii noastre. Dar tot bunul si milostivul Dumnezeu ne trimite si scaparea , noi trebuie doar sa auzim glasul lui . Stiu acum ca Bunul Dumnezeu mi-a spus sa ma rog Sfantului Nectarie , si nu voi inceta cate zile voi avea sa ma rog si sa ii multumesc pentru milostenia SA.
  Andreea
  01.09.2020
  Bună seară, vă scriu si eu experienta ce mi-a schimbat viata, anul acesta in data de 4 iunie înainte de Rusalii am primit si eu un semn Dumnezeiesc. Acum va scriu povestea. Anul trecut la sfârșitul lunii august mezinul familiei mele a fost diagnosticat cu cancer tiroidian, la nici 5 zile de la confirmarea diagnosticului a avut prima intervenție chirurgicala înlăturând partea dreapta cu tumoare, la nici 1 luna urmează a-2-a intervenție in complectare la prima tireoctomie totala, iar după 3 luni ajunge la Cluj pentru iodoterapie, unde ii reprogramat pentru a 3 intervenție cancerul ii afectase si loja tiroidiana si 2 ganglioni, dupa operatie este programat să mearga la 2 săptămâni dupa a 3 a operație la iodoterapie, dar intre timp sectia este închisă din cauza virusului Covid si este reprogramat in luna iulie adica in data de 16.07.

  Recuperarea este lentă, dureroasă si cu vesti nu prea îmbucurătoare, la controlul endocrinologic doctorița îl anunță că is inflamați 2 ganglioni si urmează o perioadă foarte urâtă si stresata pentru el. Promitandu-si ca el nu se va mai opera a 4 a oară, refuza și era foarte frustrat. Dar credinta si Bunul Dumnezeu îl ocrotește și îi schimbă viața. Acum sa revin la miracolul ce mi s-a întâmplat mie in data de 04.06.2020, fiind tristă stateam si ma uitam pe Facebook si la un moment dat îmi apare o postare a lui părintele Istrate, unde povestește despre uleiul de la Maslu de la Eghina si despre Acatistul Sfântullui Nectarie. La comentarii toată lumea ii mulțumea Sfântului pt minunile săvârșite. Atunci am scris si eu in comentarii ca vreau si eu ulei de la Taina Sfântului Maslu. La nici 5 minute o femeie îmi scrie in privat că Bunul Dumnezeu o sa ma ajute si o sa primesc si eu ulei, pe doamna accea o cheamă Cristina tot ea îmi trimite in privat o postare facuta de altă doamna care va merge a 2 a zi la Mânăstirea Radu Vodă si va trimite in țară ulei de la Taina Sfântului Maslu pentru cei ce au nevoie.

  Am intrat in privat si i-am scris doamnei Tanța că vreau si eu penttu fratele meu, iar doamna mi-a răspuns ca imi va trimite daca găsește la pangar. A 2 a zi numai aveam rabdare abia așteptam să fiu anunțată, iar minunea s-a produs. La orele amiezi in scrie Tanța ca a cumpărat ulei si imi trimite a 2 zi sambata, pachetul prin prioriti Poștă pachetul si l-am primit a 2a zi de Rusali pachetul. L-am deschis si spre surpriza mea Tanța trimise 2 pachete cu ulei, aghiazma și acastistul Sfântului Nectarie. M-am si apucat de citit acastistul, iar dupa 2 săptămâni il citeam la ora 00:00, cu capul acoperit la lumina lumânări, in cea de-a 35a zi fratele meu este la Cluj pentru testarea Covid si a doua zi sa facă iodoterapie, dar Bunul Dumnezeu așa de bine a lucrat caci dupa testare, i-a si dat pastila de Iod, am uitat sa specific ca noi suntem din Mureș, iar a2a zi dupa iodoterapie, minunea s-a produs, este bine sănătos cu analizele medicale bune si va mai merge la control după 6 luni.

  Nu am cuvinte sa ii mulțumesc Bunului Dumnezeu si Sfântului Nectarie pt rugăciunile făcute și duse in fata Domnului. Slava Dumnezeului nostru, in vecii vecilor, Amin!!!Iar după ce terminam de citit Acatistul Sfântului Nectarie, ma rugam si Sfântului Efrem cel nou si Sfântului Luca de la Crimeea.
Comments are closed.