• Anonim
  27.05.2022
  Numele meu este Cristina. Astăzi bunul Dumnezeu mi-a rânduit pasi către moaștele Sfântului Ioan Rusu de la maternitatea Polizu București. Toate bune. Ajung acolo de la ușa și cat am stat la Sfantul Ioan Rusu. Un miros puternic de mir, m-a înmiresmat semn că Sfântul Ioan Rusu știa necazul meu și că urma să mă întorc la ora pentru analize. analiza nu sa mai făcut. Totul sa schimbat 9 0de grade, doctorul a constatat că nu mai este nevoie de acea analiza și că el ar fi de acord sa incer alt tratament timp de 6 luni. După care revin la dumnealui.
  Daca stau și mă dezmeticesc bine doctorul cam semăna cu Sfantul Ioan Rusu. Mare este puterea lui Dumnezeu și a sfinților. Eu aseară coincidenta am citit acatistul și paraclisul Maicii Domnului grabnic ascultătoare. Minune sau nu. Chiar la intrarea in capela se afla icoană maicii Domnului. Mulțumesc frumos Sfinte Ioan Rusu. sper sa nu mă lași.
  Elena
  27.05.2022
  Minunea mea este ca mi-a apărut in vis de 3 ori și nu pot spune decât ca exista cu adevărat. Pot spune ca de câte ori am mers și merg și ma rog la sfintele moaște ale lui Sfântul Nectarie toate dorințele mi dau îndeplinit. Eu am cu mine tot timpul o icoana cu Sfântul Nectarie, eu locuiesc in Norvegia și mentionez ca al am alături tot timpul . De cate ori merg in România merg mereu la Manastire la sfinți voievozi și ma rog la Sfântul Nectarie.
  Georgeta
  27.05.2022
  Mulțumesc Sfântului Nectarie de la Eghina care mi-a vindecat fetita. La 1 an și 5 luni ea nu mergea încă în picioare singurica, m-am dus la Racla Sfântului și m-am rugat cu toată ființă mea sa îmi vindece fata sa poată sa mearga și Sfantul m-a ajutat, la scurt timp fata mea a început sa mearga singura am simțit ajutorul lui imediat. M-am dus și la Mormântul Sfantului Arsenie Boca și de acolo am aflat ajutor și la Sfantului Mucenic Efrem cel nou care mi-a fost și el grabnic vindecător în alta problema de sănătate!
  Multumesc Sfinte Ierarh Nectarie ca mi-ai vindecat fetita! O sa iti multumesc toată viata mea ! De asemeni și Sfantului Parinte Arsenie Boca care m-a ajutat în orice problema am avut, cum ajungeam la el îmi găseam liniștea. Multumim lui Dumnezeu pentru ca le-a dat Harul Tamaduirii acestor Sfinți și ca ne pot ajuta. Fi Laudat și Prea Mărit Doamne Dumnezeule din Cer !
  Ileana
  27.05.2022
  Multi ani in urma am avut probleme cu fierea, aveam multe pietricele si mi se facea des rau. Intr-o vineri am avut criza de fiere si am mers la spitalul Coltea unde urama sa ma opereze luni. Nu pute-am merge normal din cauza durerii si mergeam cocosata.
  Dupa ce am plecat de la spital am trecut pe la manasyirea Radu Voda sa ma rog si la Sfantul Nectarie, eu aveam si alte probleme de sanatate si de cate ori aveam ocazia mergeam la Sfantul sa ma rog.
  Dupa ce m-am rugat si am iesit din biserica mergand spre iesire in dreptul unde era racla cu moaste am fost invaluita de ceva ce nu simtisem niciodata.
  Am mers linga zidul de la biblioteca si m-am “Multi ani in urma am avut probleme cu fierea, aveam multe pietricele si mi se facea des rau. Intr-o vineri am avut criza de fiere si am mers la spitalul Coltea unde urma sa ma opereze luni. Nu puteam merge normal din cauza durerii si mergeam cocosata.
  Dupa ce am plecat de la spital am trecut pe la manastirea Radu Voda sa ma rog si la Sfantul Nectarie, eu aveam si alte probleme de sanatate si de cate ori aveam ocazia mergeam la Sfantul sa ma rog. Dupa ce m-am rugat si am iesit din biserica mergand spre iesire in dreptul unde era racla cu moaste am fost invaluita de ceva ce nu simtisem niciodata. Am mers langa zidul de la biblioteca si m-am sprijinit ca nu intelegeam ce se intampla cu mine. Dupa cateva minute cand valul a inceput sa se simta mai putin am incercat sa plec spre iesire, facand cativa pasi cu teama am observat ca durerea imi trecea incet si din ce in ce mergeam mai dreapta. Pana la coltul bisericii spre iesire a disparut orice simptoma si nu am mai facut operatia, nu a mai fost nevoie. Sfantul ma auzit si ma vindecat, pana in ziua de azi nu am mai avut probleme cu fierea. A doua minune!
  A trebuit sa fac o incizie la creierul mic pentru biopsie( aveam o tumora), era riscul sa mor pe masa de operatie. M-am rugat la Sfantul sa ma ajute si sa fie langa mine in timpul inciziei. Sfantul ma auzit si ma tinut de mana. Totul trebuia sa dureze in jur de 10 minute, dar eu am fost gata in 5 minute.
  Cand au zis ca sunt gata m-am ridicat pe marginea patului si am zis, ai fost langa mine m-ai tinut de mana! Am vazut chipul Sfantului iar pe tavan trei cercuri albasre cu cate doi porumbei albi in mijloc. I-am multumit Sfantului pentru minunea facuta. Doamne ajuta si Slava lui Dumnezeu!
  A.
  27.05.2022
  Aduc mulțumire din toată inima Maicii Domnului, Sfântului Nectarie, Sfântului Mare Mucenic Efrem Cel Nou și tuturor Sfinților și Îngerilor care mi-au salvat viața acum o săptămâna când o călătorie printr-o furtuna de zăpada, s-ar fi putut termina tragic.
  Locuim intr-o țara unde este zăpada cam jumătate din an iar vremea extrem de capricioasa. Deși știam ca e avertizare de vreme rea, am decis ca pot sa conduc înapoi spre casa, nu aveam încotro, trebuia sa ma întorc cumva. Și bineînțeles ca am rămas înzăpezită, asta după ce mașina a alunecat si am pierdut controlul volanului (pe o straduta unde e muntele de o parte si oceanul de o parte). Se putea termina foarte rău dar am primit ajutorul Maicii Domnului, a Sfântului Nectarie, a Sfântului Efrem Cel Nou si a tuturor Sfinților si Îngerilor care in acel moment au fost alături de mine si m-au ajutat sa ajung sănătoasă acasă.
  Și am mai primit ajutorul minunat si când ne-am îmbolnăvit cu totii(soțul, bebelusul de 11 luni si eu) de Covid, acum 5 zile. A fost foarte greu si am rămas cu o tuse puternica. Și am pierdut gustul si mirosul. Dar am trecut cu bine prin boala, mai ales băiețelul nostru, si asta contează cel mai mult. Ne-am uns cu ulei de la Sfântul Nectarie si ajutorul a venit neîntârziat.
  Nicoleta
  27.05.2022
  Doresc să îi mulțumesc, Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului Sfântului Nectarie, Sfântul Efrem cel Nou, Sfantul Ioan Rusul, Sfântul Gherasim din Kefalonia, Sfântul Cuvios David din Evia pentru ca m-au ajutat sa îmi treacă durerea de spate. Îi rog sa mă ajute sa îmi treacă durerea de sub coasta, sa fim sănătoși și să fie pace pe pământ.
  Mihaela
  27.05.2022
  Acum ceva timp am postat despre cat de mult ne-a ajutat Sfantul Nectarie si Sfintii Parinti Ioachim si Ana si Maica Domnului in anevoiosul drum pe care l-am parcurs pentru a fi binecuvantati cu un copilas.
  Sfantul Nectarie ne-a ajutat si am dus sarcina pana la 38 de saptamani si 3 zile si pe 8 August,minunea nostra Mateo-Ioachim a aparut in viata noastra.
  Multumim Sfinte Nectarie pentru tot si ne rugam in continuare sa ne dai putere,ca noi parintii lui sa il crestem frumos si cu credinta in Dumnezeu,sa il tii sanatos.
  Ai grija Sfinte Nectarie de noi toti,ai grija de toate mamicile insarcinate si de toti pruncii
  Larisa
  27.05.2022
  Sfinții își fac mereu simțită prezenta în viata mea, ori de câte ori le cer ajutorul. Sfinții mei dragi sunt Sfântul Nectarie, Sfântul Efrem cel Nou și Sfinții Părinți Ioachim și Ana. Sfintei Fecioare Maria și Lor ma închin în fiecare zi. Datorita lor, am astăzi în viata mea doua minuni, doi băieței, doua comori pentru care Bunul Dumnezeu m-a ales sa fiu mamă. A fost cea mai mare minune îngăduintă de Domnul, în viata mea.
  De atunci, nu exista zi în care sa nu le privesc icoanele de pe perete și sa nu ma înclin în semn de mulțumire. Iar ei, ma ajuta tot timpul. Ori de câte ori le cer ajutorul, cumva totul se rezolva, încât, uneori rămân uimita și ma întreb cum a fost posibil sa se rezolve totul atât de repede și de ușor. Ii simt ca pe niște bunici buni și blânzi și uneori ma gândesc ca dacă ar fi lângă mine i-as îmbrățișa asa de tare și nu le-aș mai da drumul.
  În urma cu câteva luni, am început sa am dureri în partea stânga a abdomenului. Timp de mai bine de o luna cred ca nu a fost zi în care sa nu ma doară. Nu a existat nici un medicament care sa ma ajute, la nici un tratament durerea aceea nu dispărea. Intr-un final am fost la un medic specialist, care mi-a confirmat ca tratamentul pe care îl fac este corect, mi-a mai recomandat încă un medicament, pe care l-am luat, dar starea mea nu s-a ameliorat. Slabisem, pt ca evitam sa mai mănânc deoarece durerile se intensificau după masa.
  Într-o noapte, când nu adormisem încă, un gând mi-a trecut prin minte : " Dacă as mai avea puțin ulei de la candela Sfinților..." Când eram însărcinată, primisem de la cumnata mea ulei de la candela Sfinților Nectarie și Efrem cel Nou de la Mănăstirea Radu Vodă din București. Și un alt gând mi-a trecut prin minte : "Dar, as putea sa folosesc ulei de la candela pe care eu o aprind la Icoanele Sfinților, din camera mea..."
  Și asa am făcut. M-am ridicat bucuroasa, știind ca găsisem soluția la problema pe care o aveam. Ceva îmi spunea ca nu aveam sa mai am probleme. Și ma mustram, în mintea mea ca nu ma gândisem mai devreme la asta. M-am uns cu ulei în zona care ma durea, doar atunci, pt ca nu a mai fost cazul. Am adormit si când m-am trezit, nu mai aveam nici un fel de durere. Am așteptat sa reapărea, dar cumva știam ca nu va mai apărea. Au trecut de atunci 2 luni. Eu am revenit la greutatea inițială, nu am mai luat nici un medicament, pt ca nu am mai simțit durerea aceea niciodată.
  La fel am procedat și când băiețelul meu cel mic avea dureri și rosu în gat. I-am făcut tratament, dar într-o noapte, când vedeam ca doarme neliniștit pt ca i se înfunda nasucul și începea sa tușească în somn, gândul mi_a zburat la uleiul din candela. Și l-am uns cu ulei în zona gatului, gândindu-mă : ce surpriza voi avea dimineața când copilul meu va fi bine..." Și ce surpriza am avut... , când copilul meu s-a trezit și mi-a spus ca nu îl mai doare nimic. Nu ai cum sa nu simți lacrimi în ochi, nu ai cum sa nu le multumesti în fiecare zi și nu ai cum sa nu-ți dorești să-i îmbrățișezi tare și sa le săruți mâinile, ca unor bunici dragi pe care nu i-ai văzut de mult.
  Roxana
  27.05.2022
  Scriu aceste randuri sa ii multumesc Sfantului Nectarie pentru tot ajutorul oferit in ultimul an. Am trecut de la agonie si minusuti la extaz unde am reusit sa imi iau casuta mea, in rate ce e drept, dar nu mai stau pe peretii altora. Sper ca Sfantul sa ma ajute in continuare si sa ma pazeasca pentru ca trebuie sa ma apuc de condus ca sa ajung la munca si inapoi si imi este frica, daca nu o sa ma descurc?! Doamne ajuta la toata lumea. Si sa fim mai buni!
  Madalina
  27.05.2022
  Îți mulțumesc din toată inima Bunului si iubitului meu Sfânt, Sfântul Nectarie, caruia de fiecare data când eu nevrednica am alergat si i-am cerut ajutorul, El m-a ajutat fulgerător, imediat.
  Intr-o seara am pierdut telefonul în husa căruia aveam câteva iconițe din Grecia cu Sfântul, am simțit ca mi se rupe inima, cand am constat ca nu mai am telefonul, am ieșit din magazinul în care ma aflam pt câteva cumpărături, iar telefonul era pe marginea unei străzi din București, telefonul funcționează iar eu am recuperat iconițele sufletului meu, Sfântul Nectarie a mijlocit pt asta și m-a ajutat.
  De câteva săptămâni simt o durere în partea stanga sub coastă și tare m-am speriat ca nu ceda la nimic, m-am rugat Maicii Domnului, Sfântului Nectarie, Sfântului Efrem cel Nou iar ajutorul a venit, Sfinții mei apărători au mijlocit ca eu sa merg la medicul de familie iar acesta sa-mi dea un tratament care da semne ca ma ajuta.
  Urmează sa fac ecografie și îl implor pe Sfântul Nectarie sa ma ajute ajute si de data asta, sa nu fie nimic grav. Sfinții sunt nădejdea și apărarea mea. Rugati-va Sfinților, Ei nu vor înceta sa ne ajute pe noi păcătoșii! Bunul Dumnezeu, Maica Domnului, Sfântul Nectarie, Sfântul Efrem cel Nou sa va ajute și sa va binecuvânteze!
  Ana Maria
  27.05.2022
  Buna seara, numele meu este Anamaria-Andreea, in luna septembrie a anului trecut am pierdut o sarcina gemelara, imediat dupa ce sora mea a pierdut si ea sarcina in luna iulie-august.
  A fost tare greu sa trec peste, si peste pierderea surorii mele dar si a mea. Dupa cateva luni de la pierdere, nu mai mult de doua luni(chiar de ziua lui), l-am descoperit(spre rusinea mea) pe Sfantul Nectarie, caruia ii sunt vesnic recunoscatoare!
  Am cerut binecuvantarea duhovnicului meu drag(care stiu ca s-a rugat pentru mine foarte mult, si am simtit rugaciunile lui neincetate) pentru a citi acatistul timp de 40 zile. Imediat dupa terminarea acatistului la maxim 3 zile sora mea m-a anuntat ca este insarcinata, iar dupa 1 luna....am ramas si eu insarcinata! (ultimul meu vis a fost ca multumeam Sfantului Nectarie ca mi-a dat un prunc, desi nu eram insarcinata in momentul acela)
  Mi-am gasit refugiul in acatistul Sfantului Nectarie, am simtit o liniste sufleteasca pe care nu o mai simtisem de ceva vreme, si mai mult...am dobandit un prieten cel mai bun pe viata, cu care simt o conexiune extraordinara!
  I-am promis Sfantului ca daca va fi baietel, ii va purta numele.
  Multumesc vesnic lui Dumnezeu, Sfantului Nectarie si Sfintei Fecioare Maria(care a mers cu mine la fiecare analiza pe care am facut-o dupa pierdere, zic asta pentru ca...mereu cand mergeam la doctor vedeam o icoana de a ei) si nu in ultimul rand..duhovnicului meu care mi-a fost alaturi si mi-a dat speranta si curaj ca...totul va fi bine!
  Iar voua oameni buni, va spun din suflet, nu deznadajduiti..dupa furtuna, intotdeauna vine vreme buna!
  Rugati-va!
  Din toata inima voastra sincera!
  Eu sunt Anamaria-Andreea si aceasta a fost mărturia mea, spre multumire!
  A.
  27.05.2022
  Revin cu o minune care mi s-a întâmplat recent, si asta prin mijlocirea Sfintilor dragi Nectarie, Efrem cel Nou, Ioan Rusul. Sa va spun despre ce e vorba.Am facut covid, o forma medie. Dar am constatat in timpul bolii, ca am probleme mari la ficat, dr.m-a speriat destul de tare avand in vedere rezultatele. Initial, acesta nu mi-a oferit niciun tratament, lasandu-ma in observatie. Insa, pentru ca nu ma simteam bine, am cautat un alt dr care mi-a prescris tratament, pe care l-am urmat, acasa. Mi-a spus ca daca nu funcționează trebuie sa fac mai multe investigații. Dupa ce am terminat tratamentul, am refăcut analizele si ca lrin minune, valorile sunt mult mai bune. Ceea ce, fara ajutorul rugaciunii nu cred ca s-ar fi putut. Credeti-ma ca este o minune! Doar Bunul Dumnezeu si Sfintii au mijlocit ca acum sa fiu mai bine. Tratament trebuie in continuare, dar macar sunt pe drumul cel bun."
  Antonia
  27.05.2022
  Vreau sa mărturisesc încă o minune pe care Sfantul Nectarie a făcut o recent pentru mine De câțiva ani mi-a apărut un lipom pe scalp dar a crescut în timp ajungând la 2,2 cm, m-am hotarat în vara sa merg la neurochirurg care mi-a spus ca nu pare lipom ci este o tumora Epicraniana. Trebuia sa ma operez atunci, dar am amânat, am observat ca de atunci (iunie 2021) pana în prezent a crescut asa ca intr-o zi deși îmi era frica am hotărât sa ma operez aceasta decizie fiind luata tot cu ajutorul Lui Dumnezeu. Operația a fost usoara cu anestezie locala. Intr-o zi de joi, am considerat ca Sfantul Nicolae nu ma va părăsi și asa a fost. Inaintea operației am visat ca m-am dus intr-o biserica unde la icoana Sfintei Fecioare Maria am dus o floare în ghiveci iar după operație am fost transferata intr-un salon unde în mod surprinzător ma astepta la geam o icoana mare cam cum am acasă., cu Sfantul Nectarie. Stiu ca a fost lângă mine înainte de operație m-am dus la Radu Vodă la mănăstirea sa si m-am rugat
  Gh.
  27.05.2022
  Ma numesc Gheorghita si vreau sa va povestesc minuni savarsite de Sfantul Nectarie din Eghina, cu ajutorul Maicii Domnului si a lui Dumnezeu. Sfantul Nectarie s-a facut cunoscut mie si familiei mele printr-o minune savarsita de El. In anul 2020 boala fratelui meu mai mic a recidivat dupa 20 si ceva de ani de la prima operatie, diagnosticat in anul 1998 cu tumora de trunchi cerebral operat la Iasi. Am crezut ca a picat cerul pe noi, dar nu ne-am pierdut nadejdea in Dumnezeu, stiam ce problema avem, si trebuia sa gasim cele mai bune solutii.
  M-am pus in genunchi si am inceput sa ma rog, faceam foarte multe acatiste ale sfintilor vindecatori si solutiile incepeau sa apara, cu ajutorul lui Dumnezeu care lucreaza prin Sfintii Lui l-am cunoscut pe profesorul preot Doctor Stefan Mindea, un om pentru care cuvintele sunt de prisos. Am ajuns la Constanta si la consultatie ne-a spus ca va fi bine, si ca intradevar e o recidiva de la vechea operatie si ca trebuie o noua interventie de extirpare si de eliberare a canalului unde se aduna lichid cefalorahidian.
  La recomandarea lui am ajuns la unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume, la Cluj Napoca la domnul profesor Stefan Florian. O alta minune facuta de Dumnezeu, lucram cu cei mai buni medici si asta ma facea sa am incredere si mai mare, eram ca intr-un triunghi, considerata cea mai rezistenta forma geometrica.
  Dumnezeu era in capul unghiului si la baza lucra cu cei doi medici, Doctorul Mindea Stefan si Doctorul Stefan Florian. Operatia a decurs foarte bine, tumora a fost extirpata in doua interventii de mare precizie pentru a evita unele complicatii si inlaturarea efectelor postoperatorii, paralizii, sau pierderea vocii sau alte efecte care puteau aparea.
  Dupa operatie a trebuit sa faca radioterapie, aici apare in viata mea Parintele Nectarie ca si ocrotitor al familiei mele. Totul era aranjat, urma sa facem radioterapie la spitalul de oncologie Cluj unde trebuia sa stea internat 30 de zile, planurile noastre erau facute dar nu erau acceleasi cu ale lui Dumnezeu. Multumesc Doamne Dumnezeul meu ca mi-ai distrus planurile mele inainte ca ele sa ma distruga pe mine. Dumnezeu vroia ceva mai bun si nu vroia ca fratele meu sa stea internat atata timp in spital, am plecat la Cluj pregatiti pentru internare si inceperea procedurilor de radioterapie, cand am ajuns in fata spitalului am fost informati ca trebuie sa cautam o alta solutie pentru ca intre timp spitalul a devenit covid si ca lucreaza doar cu un aparat si nu mai sunt locuri disponibile si ca trebuie sa asteptam, ne-am panicat, dar nu ne-am pierdut nadejdea in Dumnezeu.
  Cu fratele meu la Cluj era mama si fratele cel mare, iulian, le-am zis nu va speriati da-ti 50 de minute sa gasesc solutii. M-am asezat in genunchi si m-am rugat. Am ales sa fac un acatist , primul care era in fata mea la rand printe alte multe acatiste care erau rotite zilnic a fost al Sfantului Ierarh Nectarie pe care l-am rugat sa ma ajute si i-am promis ca va fi la loc de cinste in casa mea si in inima mea, am facut acatistul Sfantului Nectarie si la sfarsitul lui m-am rugat sa ma ajute si ajutorul a venit imediat, am cautat pe intenet o clinica de oncologie si Sfantului Nectarie mi-a scos in cale Clinica Ametist din Cluj, ca ulterior sa aflu ca este una dintre cele mai bune clinici pentru tratarea cancerului.
  Am sunat pe un numar de centrala si ca niciodata, intr-un timp atat de scurt mi-a raspuns o voce zici ca era de inger, buna ziua, clinica Ametist cu ce va putem ajuta, imediat si-au dat seama ca eram disperat, mi-au zis sa ma linistes si sa le spun ce s-a intamplat, zis si facut si m-au chemat la ei atunci, imediat, fara programare fara nimic, exact dupa 48 de minute aveam o solutie, era cea mai buna, venea de la Dumnezeu prin Sfantul Ierarh Nectarie. Am ajuns la clinica Ametis, fratele meu nu a fost internat pentru a evita socul psihologic, mergeam la radioterapie iar dupa sedinte si in weekend mergeam in mici excursii si drumetii ca sa evitam stresul post radioterapie. Totul a decurs foarte bine, acum mergem la controale, tumora nu a mai recidivat si vreau sa-I multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat si ca in viata mea a aparut Sfantulul Ierarh Nectarie. Acum este Sfantul care ma protejeaza si care imi indruma pasii spre mantuirea trupului si-a sufletului, candela arde zilnic la icoana Sfantului Nectarie asezata la loc de cinste si in fiecare zi ii citesc acatistul si ma rog sa ma ajute si sa nu plece din viata mea si din sanul familie mele.
  Anonim
  27.05.2022
  Ii mulțumesc Domnului nostru Iisus Hristos pentru faptul ca este tot timpul lângă noi si ca nu ne lasa niciodată, mai ales daca ii avem ca mijlocitori pe Maica Sa iubita si pe Sfântul Ierarh Nectarie. Aseară, am simtit intempestiv o durere abdominala de nedescris. Ma intepau toate organele interne. Zadarnic incercasem sa folosesc pastile, caci nu aveau niciun efect. Atunci, m-am rugat Maicii Domnului, rostindu-i acatistul Bunei Vestiri, dar si Sfantului Nectarie, rostindu-i, de asemenea, acatistul si m-am uns cu mir. Dupa ce am terminat, durerea a disparut pe loc si am adormit liniștita. Dimineața m-am trezit odihnita si bine dispusa. Mulțumesc mult.
  Iulica
  27.05.2022
  Vreau sa i multumesc Domnului Iisus Hristos ca este mereu langa mine,ajutandu-ma sa trec mai usor peste unele greutati pe care le am intimpinat in decursul timpului. Multumesc si Maicii Domnului si Sfantului Nectarie care au mijlocit pentru mine pacatoasa. La inceputul lui ianuarie am trimis o scrisoare la manastirea din Eghina, mi m-am dorit sa primesc ulei de la candela Sfantului si tocmai mi-a trimis 2 iconite si ulei. Rugati-va cu incredere Sfantului Nectarie sa mijloceasca rugaciunile noastre la bunul Dumnezeu.
  Andreea
  27.05.2022
  In ultimele 3 saptamani mi-a fost rau. Ameteam foarte mult. Am incercat mai multe am luat si vitamine, m-am odihnit mai mult etc dar degeaba mie imi era din ce in ce mai rau. Sâmbăta am avut drum spre Iași asa ca am trecut si pe la biserica Sfântul Nectarie. Printre altele, l-am rugat pe Sfântul Nectarie si pe Sfântul Efrem sa ma scape de ameteli ca nu mai puteam. După ce am plecat de la biserica sincer eram asa de descurajată ca ma gândeam sunt atatea saptamani deja de cand mi-e rau cine stie daca o sa treaca. A doua zi nu am mai avut nimic, nici azi. Zici ca nici nu am avut ceva. Multumesc Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem.
  Dana
  27.05.2022
  Vreau sa multumesc Sfântului Nectarie pentru ajutorul dat. M-am lovit la genunchi destul de tare, mergeam greu se umflase locul și ma durea foarte tare . M-am rugat Sfântului Nectarie și m-am uns cu ulei de la candela acestuia și a doua zi mi-a trecut durerea și mergeam destul de bine. Umflatura încă este dar durerea a dispărut , citesc acatistul Sfântului in continuare deoarece știu sigur ca m-a ajutat.
  Marilena
  27.05.2022
  Iti mulțumesc Sfinte Nectarie pentru ca rugăciunea mea cea slabă nu ai trecut o cu vederea si ca datorita tie nepotul meu are un loc de muncă. Ori de câte ori ne rugam cu credinta indiferent cărui Sfânt stiu sigur ca cererea noastră va fi împlinită.
  C.M.
  27.05.2022
  Le mulțumesc Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem pentru ca am reușit sa trecem cu bine de covid. Deși când câteodată cand citeam marturii despre trecerea prin aceasta viroza, mi se părea oarecum banal. Cu ajutorul lui Dumnezeu, am depășit și noi aceasta viroza, nu a necesitat internare, doar ca, la un moment dat mi-a fost frica sa nu de deshidrateze una dintre fetite, având și 2 episoade de vărsături pe lângă temperatura. Dar slava Domnului, vărsăturile s-au oprit, am făcut promisiunea ca voi mărturisi ajutorul primit.
  Ionela
  27.05.2022
  Vreau sa dau marturie, despre ajutorul primit de la Sfantul Nectarie, Sfantul Ioan Rusul si ocrotitorul familiei mele Sfantul Efrem cel nou! Sotul meu avea o problema cu dantura si de 2 ore jumătate se plimba prin casa si luase 3 pastile, cum am citit acatistul Sfantului Nectarie, sotul s-a linistit si a dormit bine pana dimineața. De asemenea mulțumesc pentru ajutorul primit intr-o problema cu un teren al tatalui meu, in care nu vedeam o rezolvare, i-am implorat pe toti sfintii, Maica Domnului si Dumnezeu nostru cel bun si problema s a rezolvat in asa fel incat sa nu il piarda in totalitate si sa si poata desfasura activitatea in continuare. Multumesc Doamne ptr toate incercarile, ca imi esti alaturi!
  Diana
  27.05.2022
  Scrisesem in noiembrie de ziua Sfântului Nectarie un pomelnic măicuțelor din Eghina pentru rugăciuni în o problemă grea de sănătate prin care treceam. Azi în penultima zi de tratament ca un semn al Sfântului am primit scrisoare înapoi cu ulei sfințit, o Iconiță și un bilețel. Ce mare bucurie am primit! Mulțumesc mult Sfântul meu drag, Mulțumesc mult MAICĂ STAREȚĂ! Problema mea de sănătate încă nu e rezolvat dar am trecut prin momente foarte grele (în urmă unui tratament de chimio și radioterapie)și de fiecare dată Sfintii mei au fost cu mine. Nădăjduiesc sa ajung iarăși în vara aceasta în Eghina sa ii mulțumesc Sfântului meu drag!
  Anonim
  27.05.2022
  Vreau sa imi exprim multumirea Sfantului Nectarie pentru ca mi-a fost atat de aproape in ultima perioada si nu numai, am inceput sa conduc ca sa ajung la munca deoarece nu puteam sa ajung cu autobuzul, nu aveam la ora respectiva, Sfantul ma pazeste incetul cu incetul sa ma deplasez. Sunt mai linistita si tot odata mult mai implinita. Ma ajutat sa trec catusi de cat peste o despartire. Iti multumesc pt tot suportul si ma rog da devin un om mai bun sa pot da ajut si sa fac bine.
  Andreea
  27.05.2022
  La 87 de ani tatal meu a fost operat de ocluzie intestinala, hernie și avea și un chist gigant pe rinichi. Abia umbla. A intrat în operație de urgență. Când am văzut chirurgul mi am dat seama pe loc că va fi bine. Sfantul Nectarie l-a salvat pe tatăl meu și cu mult timp in urmă. Sunt miracole. Eu am crezut in miracole mereu. Azi tatăl meu se recuperează. La această vârstă pot spune că a renăscut cu ajutorul lui Dumnezeu. Nu înțeleg ce îi oprește pe oameni să creadă în divinitate. Eu am trăit multe experiențe de acest gen. Ii multumesc Sfantului Nectarie din tot sufletul. In fiecare clipa ii mulțumesc
  Alexandra
  30.05.2022
  Vreau sa ii multumesc Sfantului Efrem cel Nou, Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfantului Nectarie, Sfantului Ioan Rusul si tuturor Sfintilor pentru grabnicul lor ajutor si pentru toate minunile facute. Astazi in mare zi de sarbatoare am primit o veste minunata despre boala grava pe care o am, mi-a iesit bine o analiza foarte importanta pentru a putea continua tratamentul.
  Ma rog Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Nectarie, Sfantului Ioan Rusul si tuturor sfintilor sa fie bine in continuare sa imi pot creste copilul. Multumesc Doamne pentru toate minunile tale!
  R.M.
  30.05.2022
  Tin sa marturisesc o minune care a facut-o cu mine Sfântul meu drag, Nectarie. M-a ajutat cu jobul la care nu visam niciodată .( În domeniul meu) În scurt timp după ce m-am rugat a venit și minunea ! Rugați-vă neîncetat, va ajuta pe loc!
  M.
  30.05.2022
  Vreau să mulțumesc Sfântului Nectarie că ma ajutat sa rămân însărcinată timp de 6 ani am încercat să avem un copil dar fără nici un rezultat, după ce l-am descoperit pe Sfântului Nectarie am început să citesc acatistul Sfântului și paraclisul Maici Domnului și minunile nu au încetat să apară, și acuma după 6 ani sunt însărcinată și data estimativa a nașterii ar fii 9 noiembrie. Doamne ajuta sa fie bine pana atunci, mulțumesc Sfântului Nectarie și Maici Domnului pentru tot ajutorul oferit, doamne ajuta la toată lumea și nu încetați să vă rugați tuturor Sfinților Maici Domnului si bunului nostru Dumnezeu ca doar ei ne pot ajuta!
  Liliana
  30.05.2022
  Bună ziua! Ma întorc cu o alta minune de-a Sfântului Nectarie. Aveam dureri de rinichi îngrozitoare, iar medicamentele nu aveau niciun efect, mi-am amintit ca am ulei de la Mănăstirea Radu Vodă, de la Sfântul Nectarie și am început sa îl aplic in zona rinichilor, iar in câteva minute, durerea aceea insuportabila de care nu scăpasem pentru ore întregi, a dispărut. Sfântul Nectarie îmi ajuta familia și pe mine de mulți ani, ii mulțumesc mult pentru tot. Slăvit este Dumnezeu!
  Alexandra
  30.05.2022
  Astazi, Dumnezeu ne-a mai dat o sansa, mie, sotului meu si copilei noastre de 5 luni jumate, Nectaria. Am iesit la plimbare cu caruciorul si la una din trecerile de pietoni, am auzit brusc o masina in viteza si un scartait puternic de roti. Cand ne-am intors capetele spre dreapta am privit ingrozita cum o masina se indrepta cu mare viteza catre noi. Sotul meu a prins caruciorul si am inceput sa alergam in directia opusa de cum venea acea masina catre noi. La cativa metri distanta de noi, soferul a reusit sa puna frana brusc si sa intoarca masina cu spatele catre noi. Doar Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta cu Sfintii Parinti ne-au salvat. Ceea ce am realizat dupa ce am iesit din acel şoc, a fost faptul ca Dumnezeu ne-a ocrotit si ca nu eram pregatita sa mor, nici eu, nici sotul meu. Am invatat un lucru foarte important astazi : trebuie sa fim mereu cu gandul la plecarea din aceasta lume, pentru a te asigura ca incerci sa fi un cat mai bun crestin, sa te impartasesti des, sa postesti, sa ierti, sa fi smerit si sa ii ajuti pe cei din jur. Slava lui Dumnezeu, Maicii Sfinte si Sfintilor care mereu ne ocrotesc. Traieste smerit, simplu si in rugaciune constant, ca si cum viata pe acest pamant s-ar termina maine
  Madalina
  30.05.2022
  Asa cum am promis, am revenit cu minunea înfăptuita de către Sfântul Nectarie împreună cu Bunul nostru Iisus Hristos, Maica Domnului si Sfântul Efrem, pentru mine păcătoasa si nevrednica. Aveam dureri destul de mari în partea stanga sub coastă si o balonare continuua in zona, m-am uns și ma ung în continuare cu mirul Sfântului Nectarie, mirul Sfântului Efrem si Sfântul Maslu, m-am rugat si ma rog în continuare la Sfântul Nectarie cu acatistul Lui si lucrurile ușor ușor se îndreptată, trebuie doar sa credem în minuni, sa avem răbdare și să facem și noi la rândul nostru mai mult bine si toate vor fi bune.
  Sfântul Nectarie a mijlocit si ecografia abdominala a fost bună si nu a reieșit nimic grav, și în continuare cred și nădăjduiesc ca toate vor fi bune.
  De fiecare data cand eu si familia mea avem de făcut lucruri importanta în viata noastră și nu numai , Sfântul Nectarie ni se arata prezent, de curând la Mănăstire Radu Vodă unde sunt și Moaștele Sfântului, s-a așezat lângă mine un călugăr care nu va exagerez cu nimic, seamănă perfect cu Sfântul si a început sa-mi spuna câteva cuvinte spre îndreptare si ajutor.
  De atunci l-am mai văzut o data pe strada spre Mănăstire, sper din tot sufletul ca următoare data cand îl voi mai întâlni sa ii pot face o poza și sa o atașez postării, sa vedeți cu adevărat putea Sfântului Nectarie.
  Sfântul Nectarie este sprijinitorul sufletului și al trupului meu si al familie mele, este ocrotitorul nostru.
  Va indemn cu tot sufletul sa va rugați Maicii noastre din ceruri, Sfântului Nectarie, Sfântului Efrem si tuturor Sfinților cărora v-ati încredințat, toate rugăciunile vor avea un răspuns.
  Doamne ajuta tuturor! Maica si Sfântul Nectarie sa va binecuvânteze si sa va ocrotească!
  Ursu
  30.05.2022
  In data de 8 mai, am 8 ani de cand am fost operat de tumora cerebrala maligna. L-am descoperit pe Sfantul la Manastirea Radu Voda din Bucuresti si de atunci an de an merg la Aegina in pelerinaj si ajun in seara zilei de 8 noiembrie. Ziua de praznuire a Sfantului este 9 noiembrie.
  Sa va spun cum s-a petrecut. Intr-o zi de 3 mai 2014 am cazut in fata casei mele. Erau de fata copii, sotia si parintii mei. Aveam 37 de ani, doi copii frumosi, o fata de 2ani jumatate si un baiat de 5 ani, realizat profesional, 3 facultati, masterat, doctorat, serviciu pe masura muncii de pana atunci. M-am trezit din agonie dupa 15 minute. In fata vasei mele ajunsesera doua salvari. Am ajuns la spital, am facut un RMN si decizia doctorilor: TUMORA .
  M-a operat o echipa de medici chirurgi de la Spitalul de Neorochirurgie din Iasi in frunte cu prof.Poeata si Prof. Eva.
  Medicii isi dadeau cu parerea de cazuri similare ca pacientul a mai vietuit 2-6 luni de la operatie. Sfantul Nectarie si cu Sfanta Cuvioasa Parascheva de la Iasi si nu in ultimul rand Maicuta Domnului, prin rugaciunile lor catre Bunul Dumnezeu, acum la aproape 8 ani traiesc . Sunt multe de spus, dar asta e pe scurt minunea mea. Doamne ajuta pe toti cei ce se roaga la Tine!
  G.
  30.05.2022
  În ultimii ani am avut parte de mare ajutor din partea Sfinților. M-am rugat mult Maicii Domnului, Sfântului Nectarie, Sfântului Efrem cel Nou și Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași de fiecare dată când am întâmpinat un moment mai dificil. Am simțit ajutorul lor și în timpul studenției, la fiecare examen obișnuiam să mă închin înainte și imediat după, mulțumind pentru bunătatea Sfinților. În urmă cu ceva timp am fost diagnosticat cu o boală care m-a afectat mult fizic și psihic, au fost momente grele și mulțumesc Sfinților care au avut milă de mine și m-au întărit când mi-a fost mai greu.
  Am reușit să ajung în Grecia (Eghina, Nea Makri, Suroti, Evia) moment în care m-am rugat Sfinților pentru sănătate și pentru reușită la examen pentru ocuparea unui loc de muncă. Acum dau Slavă lui Dumnezeu pentru minunile pe care le-a făcut prin Prietenii Lui. Printr-o mare minune, am reușit să obțin un loc de muncă la care aș fi visat în urmă cu ceva timp. Dumnezeu are metodele lui, pedagogia lui și știe cel mai bine când e cel mai bine pentru noi să primim ceea ce El vrea să ne ofere cu multă dragoste. Îi avem pe Sfinți și pe Maica Domnului care abia așteaptă să le cerem ajutorul. Să îndrăznim!
  Iuliana
  30.05.2022
  As vrea sa le mulțumesc și eu Sfantului Nectarie, Sfantului Mina și Sfantului Efrem ca au fost alături de mine și de familia mea în momente grele. Mulțumim pentru ajutorul oferit bunicului meu, care a trecut printr-o operație dificila în dec 2020, pentru ajutorul oferit soțului meu, mie pentru ca am trecut peste Covid cu bine și pentru ca ne asculta fiecare rugăciune. Sfantul Nectarie este și ocrotitorul căsătoriei noastre și ii mulțumim pentru tot ajutorul, îl rugam sa ne ierte pentru tot și îl rugam sa ne tina sănătoși pe noi și întreaga familie și sa ne asculte rugile în continuare. Doamne ajuta!
  Anonim
  30.05.2022
  As vrea sa impartasesc cateva din minunile pe care Sfantul Nectarie le-a facut in familia noastra.
  L-am cunoscut pe Sfantul Nectarie in anul 2020, in plina pandemie, in luna octombrie. In luna Noiembrie, fix inainte de Postul Craciunului am ramas insarcinata, apoi la 7 saptamani de sarcina am avut sangerari pe care nu le avusem inainte, avand 2 baieti deja.
  Imi amintesc prima mare minune pe care a savarsit-o Sfantul Nectarie, mi-a oprit sangerarea, iar cand am ajuns la spital doctorii au spus ca parca nici nu s a intamplat nimic (in drum spre spital am cerut ajutorul Sfantului pentru a avea grija de copilul ce-l purtam in pantece). Mare minune, in momentul acela ne-am hotarat ca orice va fi, numele copilului va fi Nectarie sau Nectaria. Citind acatistul Sfantului in timpul sarcinii, a venit si momentul nasterii, care a fost cea mai dureroasa nastere, chiar daca a fost a treia.
  Toate puterile s-au dus si eu nu mai aveam forta pentru a ajuta copilul sa iasa, dar dintr o data mi-a venit gandul: "Sfinte Nectarie, daca in acatist scrie ca ajuti femeile la nastere, ajuta ma si pe mine, ca nu mai pot". Nu va pot explica ce am simtit atunci, o usurare, si exact cand gandul s-a terminat, fetita noastra Nectaria Teodora a vazut lumina zilei pe 7 August 2021.
  Apoi, in luna Septembrie am trimis un pomelnic la Manastirea Sfantului Nectarie, in Eghina, cu speranta ca voi primi si eu ulei de la candela Sfantului. In momentul acela aveam deja o sticluta cu ule, pe care o gasisem la mama mea, si l-am luat, dar am aflat despre o fetita de numai 1 an si cateva luni care avea cancer la rinichi, unul deja fiind scos, si cel de al doilea afectat. Le-am dat parintilor sticluta mea cu ulei pentru a o unge pe fetita cu nadejdea ca Sfantul Nectarie ii va ajuta.
  Si a si facut-o. Fetita e mult mai bine acum!
  Dar eu am ramas cu o tristețe pentru ca nu mai aveam ulei de la Sfantul, si speram ca sa primesc raspuns de la maici. Din septembrie pana acum, 30 Martie, eu am asteptat, am sperat sa primesc uleiul inapoi de la Sfantul Nectarie.
  Azi dimineata , prin posta, am primit darul mult asteptat de la Sfantul nostru iubit .
  Slava Lui Hristos pt toti prietenii pe care ni i-a dat!
  Bucura te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!
  Anonim
  30.05.2022
  Imi cer iertare de la Sfântul Nectarie pentru ca nu m-am ținut de promisiunea care i-am făcut-o, spunându-i că dacă o va ajuta pe fetita mea Nectaria sa nu mai tușească, voi mărturisi minunea. Pentru ca de o săptămână de zile a fost răcită, cu febra, otită durere de cap. Acum ii rămăsese o tuse ca parca se îneca deși deja începuse sa ii dau antibioticul tot avea tusea asta ce o deranja.
  In seara respectiva Nectaria (4 ani) a găsit iconita cu Sfântul Nectarie și și-a pus-o singura pe piept și ca prin minune a adormit repede și toată noaptea a dormit liniștită. A dormit cu iconita Sfântului pe piept. Ieri nu am băgat de seama prea mult dar Nectaria nu a mai tușit și eu minunea nu am spus o.
  Azi noapte eu m-am trezit pe la 2 noaptea cu o tuse seaca (episoade ce eu mai pățesc dar îl rog pe Sfântul sa ma ajute sa scap ), nu puteam sa respir nici sa tușesc cum trebuie. Aveam gatul uscat și nu reușeam sa fac sa respir sa ma pot liniști.
  După ce am tot încercat multe sa iau sa pot respira , m-am uns cu ulei de la Sfântul Nectarie și îl rugam sa ma ajute sa ma pot liniști. Atunci pe loc am simțit cum ma liniștește și mi-am adus aminte ca nu marturisisem ce am promis Sfântului cu Nectaria. Mult ajutor ne aduce Sfântul Nectarie. Întotdeauna este prezent în viata noastră și mereu pregătit sa ne ajute.Doar noi trebuie sa ne rugam și sa avem credință.
  Anonim
  30.05.2022
  Ma numesc Alexandra si vreau sa dau Slava lui Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Nectarie si Sfantului Ioan Rusul pentru minunea din viata noastra, fetita noastra, Maria Efremia. Avem un baietel de 5 ani, urma sa mai avem un baietel in aprilie 2020, dar Bunul Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi. Al doilea copil a murit in pantece la 38 de săptămâni. Dupa ce m-am răzvrătit si am deznădăjduit, am descoperit al doilea Acatist al Sfantului Efrem cel Nou, Sfintele Moaște si un vis pe 21 martie 2021 unde o femeie batrana m-a dus într-o camera unde era icoana cu Sfântul Efrem cel Nou. Sfantul a coborât din icoana cu lacrimi in ochi spunând:"te voi ajuta numai sa ai mai multa încredere". Asa ca la nici un an de la acel vis, pe 7 martie 2022, o tin in brate pe Maria Efremia, nascuta si de Sfântul Efrem al Tomisului. Slava Maicii Domnului si Sfântului Efrem cel Nou si tuturor sfinților pentru ajutorul acordat si protecția din viata noastră!
  A.B.
  30.05.2022
  As vrea sa le mulțumesc și eu Sfantului Nectarie, Sfantului Mina și Sfantului Efrem, Cuvioasa Parascheva, ca au fost alături de mine și de familia mea în momente grele. Mulțumim pentru ajutorul oferit fetei mele, care a trecut prin niste momente grele de sanatate. Sfinte al lui Dumnezeu, roaga te pentru noi. Doamne ajuta!
  Liana
  30.05.2022
  Multumesc Sfantului Nectarie pentru ca ajutat-o pe fetita mea sa nu mai tuseasaca! Avea o tuse care nu o lasa sa se odihneasca. Am uns-o cu mir de la Manastirea Radu Voda, primit la praznicul Sfantului Nectarie si imediat fetita s-a linistit si a dormit pana dimineata, fara sa mai tuseasca. Multumesc Sfinte Necatrie pentru tot ajutorul primit in multe situatii! Multumesc Maicii Domnului si tuturor Sfintilor pentru toata grija pe care o au fata de noi!
  Melania
  30.05.2022
  Buna ziua! De multa vreme ma chinui sa scriu aceste randuri cu ajutorul primit de la Sfantul Nectarie si parca niciodata nu am avut timp si uite ca astazi le scriu si va spun si voua, oameni dragi ca de fiecare data cand am fost incercata de probleme, fie ele de sanatate, fizice sau materiale, m-am rugat Sfantului si El a venit in ajutor. Anul trecut in decembrie exact inainte de Craciun am pierdut o sarcina, cu siguranta Domnul a avut alte planuri pentru mine si sotul meu, dar cu credinta ne rugam sa ne binecuvanteze familia cu un prunc curat si sanatos!
  Simona
  30.05.2022
  În primul rând, vreau să-i mulțumesc Sfatului Ierarh Nectarie pentru tot ajutorul oferit în momentele grele. Sunt convinsă că toți trecem printr-o perioadă grea și întâmpinăm diferite probleme, dar trebuie să ne rugăm neîncetat și să nu uităm că rugăciunea și credința pot zgudui lumea.
  Îți mulțumesc Sfinte Nectarie că ești lângă mine și mă rog zi de zi să-mi întărești credință și să alungi din minte toate gândurile negative. Chiar dacă trec printr-o perioadă mai grea, am încredere în ajutorul tău și sunt convinsă că într-o zi totul va fi așa cum îmi doresc.
  În al doilea rând, mulțumesc Sfintei Fecioare Maria, Sfântului Părinte Arsenie, Sfântului Efrem, Sfântului Ioan Rusul și tuturor sfinților pentru ajutorul acordat.
  Mă rog Sfântului Nectarie să ne țină sănătoși pe toți, să fim mai buni unii cu alții și să lăsăm răutatea, invidia, ura și frustrarea deoparte.
  Slavă lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările din viața mea.
  Bucură-te Sfinte Ierarh Nectarie, mare făcătorule de minuni.
  Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine, păcătosul!
  Mioara
  30.05.2022
  Mare-i Bunul Dumnezeu și lăudat întru Sfinții Săi. Sfântul Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător care este Sfântul nostru de suflet, ocrotitorul fiicei noastre Efremia dar și a noastră ne ajută neîncetat pe noi păcătoșii. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și al Măicuței Domnului, Sfantul Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător ne ajută în fiecare zi, e de-ajuns să observăm.
  Ultimile 2 din minunile Sfantului Efrem prin care ne-a ajutat, sunt următoarele : 1) Eu aveam o iritație urâtă pe piele care îmi provoca mari mâncări și mă durea. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu mi-am dat de 2 ori cu ulei de la candela Sfantului Efrem , din Grecia și l-am rugat dacă vrea să mă ajute să-mi treacă iritația și chiar mi-a trecut în vreo 2 zile. 2) Fiica mea Efremia în vârstă de 8 anișori este răcită și tușește, însă ieri seara i se agravase tusea și nu putea dormi, atunci i-am dat să înghită 1 picătură din uleiul de la candela Sfantului Efrem cel Nou și am și uns-o pe gât , și cu ajutorul Bunului Dumnezeu, al Măicuțe Domnului și a Sfanului Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător a încetat tusea, de fapt nu a mai tușit deloc toată noaptea și a putut dormi.
  A doua zi foarte puțin, nici nu a fost nevoie să îi dau din noul sirop de tuse. Căci ii cumpărasem alt siropel, văzând a primul nu-și făcea efectul. Însă ajutorul a venit de la Sfantul Efrem, cu ajutorul Bunului Dumnezeu și al Măicuței Domnului. Deci nu trebuie decât să ne rugăm, să credem și să respectăm cuvântul Bunului Dumnezeu.
  Anonim
  30.05.2022
  As vrea sa multumesc Sfantului Nectarie, Presfintei Nascatoare de Dumnezeu, Sfantului Ioan Rusul, Sfanta Paraschiva, Sfantului Spiridon pentru tot ajutorul, fetita mea se plangea de durere in partea dreapta, cu gandul ca poate e apenticita si e nevoie de operatie am plecat cu ea la spital, pe drum m-am rugat sa nu fie ceva grav. Rugaciunele au fost ascultate si fetita mea e bine nu era nimic grav, in 2 ore durerea a disparut. Rugati-va din tot sufletul rugaciunele va sunt ascultate!
  Anonim
  30.05.2022
  As dori sa ii mulțumesc Maicii Domnului si Sfantului Ierarh Nectarie pentru faptul ca au mijlocit la Domnul Iisus Hristos, pentru a-mi gasi linistea sufleteasca, cea mai mare avere, pentru noi, oamenii. Nu mai suportam acuzatiile si prigonirile nedrepte pe care le induram la scoala, din cauza unor copiii invidiosi si needucati. Nu puneam la suflet vorbe amarate, nu ma afectau. Vazand ca nu pun suflet si ca nu ma afecteaza rautatile lor, voiau cu orice pret sa ma provoace si sa imi faca rau, aducandu mi tot felul de acuzatii nedrepte mie si mamei mele, pe care nici macar nu o cunosc. Eram socata sa vad cata ura pot avea niste copilasi cu care nu am nicio legatura. Eram hartuita sexual la scoala la un moment dat. Atunci am început sa nu ma mai simt in siguranță la scoala si nu am ripostat, am preferat pacea. Atunci, intr o seara m am rugat Maicii Domnului cu lacrimi in ochi, rostind Acatistul Bunei Vestiri, Sfantul Acoperămant si Paraclisele. De asemena, am indraznit sa ma rog Sfântului Nectarie, stiind cate nedreptati, prigoniri si suferințe a indurat pe parcursul vietii, avand credinta ca Ei ma inteleg cel mai bine. Ma rugasem Sfântului Nectarie, rostind acatistul Sfintitiei Sale cu lacrimi in ochi. Nu ii cerusem ceva in mod special, ci doar sa ma întărească si sa ma lumineze, sa fie alături de mine. Atunci cand am terminat acatistul, inima mea s a simțit usurata. Va spun cu mana pe inima ca toti prigonitorii mei care imi faceau nedreptati s au indepartat de mine si merg liniștita la scoala, pot sa învăț foarte bine si sa am note foarte bune. De atunci nu am mai patit nimic rau. Maica Domnului si Sfantul Nectarie abia așteaptă sa ne rugam lor. Nu am citit 40 de zile acatistul Sfantului, dar am învățat ca dacă ne rugam la Sfintia Sa cu toată inima, ne ajuta necondiționat. Iti multumesc Doamne! Mulțumesc Maicuta Sfanta! Mulțumesc Sfinte Nectarie, părintele nostru iubit!
  Anonim
  30.05.2022
  Am fost la Egina, la Mânăstirea Sfantului Nectarie, un sfânt care mi-e tare drag, căutându-i și la Mânăstirea Radu Vodă, unde sunt moaștele lor. În 2020 eram la București, la începutul pandemiei și mă pregăteam de pensionarea din învățământ și plecarea în orașul natal, Drobeta Turnu Severin. Eram foarte îngrijorată de transport, situația creată de pandemie. Într-o noapte am visat un Ierarh în haine aurite, impunător, puternic, cu un fel de coroană pe cap. Nu știam cine este și mi s-a adresat: "Tu de ce nu te rogi la mine? Roagă-te, să te ajut. Eu sunt Nectarie!" M-am trezit, cu gândul că am văzut ceva minunat, de care nu sunt demnă și le-am povestit soțului, prietenilor, pentru că știu că Sfântului nu îi place să ții lumina sub oboroc. La puțin timp am avut Covid, mi-a fost rău, dar m-am vindecat fără vaccinuri. Mutarea acasă, problemele cu un preot protopop care a intrat și intră pe mica mea moștenire de la bunicul preot în Isverna le-am tratat cu ceea ce am învățat din viața Sfântului: lăsându-L pe Dumnezeu să rânduiască toate, cum o vrea El, pentru rugăciunile Sfântului Nectarie. Îi sunt recunoscătoare Sfântului pentru că s-a plecat spre neînsemnata mea persoană și m-a ajutat, făcându-mă fericită să știu că nu sunt niciodată singură. Slavă Ție, Doamne, intru sfinții Tăi iubiți!
  Anonim
  30.05.2022
  Multumesc din suflet Sfantului Nectarie si Sfantului Efrem, ajutatorii si indrumatorii mei si ai familiei mele, pentru vindecarea grabnica a baietelului meu intr-o problema de sanatate, despre care am promis ca dau marturie!
  Anonim
  30.05.2022
  Vreau sa multumesc Sfantului Nectarie si Sfintei Fecioare Maria care m-au ajutat de multe ori in ultimul an. Am inceput sa ma rog cand am aflat ca dupa 6 ani inca am infectie cu HPV. Eram deznadajduita, nu stiam ce sa fac, incepusem sa am atacuri de panica. Am citit pe un forum despre cineva care a fost vindecat de Sfantul Nectarie si am inceput sa citesc despre el si sa ma rog. Sfantul Nectarie ne-a ajutat sa iasa negativ testul de HPV facut de prietenul meu. Iar dupa inca cateva luni, de Bunavestire am primit si eu rezultat negativ la testul de HPV. Le multumesc din tot sufletul Sfintei Fecioare Maria si Sfantului Nectarie pentru ajutorul primit si pentru ca au grija de mine in fiecare zi.
  Anonim
  30.05.2022
  Vreau sa va povestesc ajutorul pe care l-am primit de la Sfântul Nectarie. Astăzi fetița mea a început sa verse și in decurs de 1 ora a vărsat de 3 ori. M-am speriat foarte tare și am chemat ambulanta. Între timp am uns-o cu ulei de la mănăstirea Radu Vodă și l-am chemat pe Dumnezeu și pe Sfântul Nectarie in ajutor. După ce am dat-o cu ulei și pana a ajuns ambulanta (a venit foarte repede, in 5-10 min) fetița mea părea ca e mai bine. I-au făcut investigații și pare a fi o indigestie. M-am rugat ca totul sa fie bine și știu ca Sfântul Nectarie ne va ocroti. Nu este prima data când ne vine in ajutor. I-am promis ca voi mărturisi grabnicul ajutor pe care ni l-a dat. Bucură-te, Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!
  Nicoleta
  30.05.2022
  Nu exista moment sa ma rog si Bunul Dumnezeu sa nu infaptuiasca minuni prin sfinitii minunati pe care ia lasat pentru noi oamenii, nu a existat o data sa ii cer ajutorul Sfantului Nectarie iar el sa nu imi vina in ajutor, fie ea si ce-a mai mica problema, daca ar fi sa scriu aici toate minunile pe care le-a savarsit pentru mine si pentru toata familia mea, nu mi-ar ajunge probabil o zi intreaga sa scriu, ii simt prezenta mereu de cand a intrat in viata mea, de acum 15 ani aproape,trebuie sa credem cu adevarat in puterea Bunului Dumnezeu si in ingerii(Sfintii), pe care ia lasat pentru noi! Nu exista Sfant la care sa te rogi si sa nu iti vina in ajutor mai devreme s-au mai tarziu! De la cele mai grave probleme de sanatate ale mele s-au a celor din jur, pana la a nu ne pierde casa, tot a rezolvat Bunul Dumnezeu prin sfintii lui!Rugati-va din toata inima iar rezolvarea nu va intarzia sa apara!
  Anonim
  30.05.2022
  Vreau și eu să îi mulțumesc Domnului și Sfântului Ierarh Nectarie pentru tot ajutorul oferit ! Despre Sfântul Nectarie am aflat dintr-un documentar pe Trinitas TV, am auzit mărturiile multor oamenii care au primit ajutorul Sfântului, de atunci i-am cumpărat acatistul și o icoana cu el. Sfântul ne -a ajutat să ne găsim un loc de muncă și ne ajută mereu, pe lângă rugăciunea inimii , îl avem și pe Sfântul îl gând mereu.. îi simțim prezența, îl simțim lângă noi ! Slavă lui Dumnezeu pentru tot și toate !
  Anonim
  30.05.2022
  Ii mulțumesc Domnului Iisus Hristos pentru faptul ca revarsă harul Sau prin rugăciunile Maicii Sale Preacureate si a Sfintilor Sai, fiind dovada vie ca este cu noi pururea.
  In luna februarie, poverile sufletești si au spus cuvantul, facusem atacuri de panica acute o lunga perioada de timp... Tremuram, simțeam ca nu pot sa respir, ma sufocam si alte simptome neplacute pe care nu mi doresc sa mi le reamintesc. Faceam tot timpul crize de plans, ma trezeam plangand si dormeam plangand, faceam crize de plans, dar nu aveam niciun motiv eligibil sa fiu asa. Aveam totul. Apoi, intr o seara, in timp ce aveam atacul de panica, am hotarat sa ma rog la Maica Domnului, rostind acatistul Buneivestiri, 2 paraclise si m am rugat, de asemenea, Sfântului Ierarh Nectarie, rostind acatistul Sfintiei Sale si ungandu ma cu mir de la Sfântul.
  Cand am terminat rugaciunea, totul a luat sfârșit. Nu mai tremuram. A fost prima noapte in care dormisem liniștita, fara sa visez urat acea problema care ma secătuise. Prima data dupa mult timp...apoi, Maica Domnului a rânduit in asa fel încât sa ma mut din nou in București, mai aproape de Biserica si slujbe. Maica Domnului m a îndrumat spre Sf Liturghie, Sf Maslu si spovedanie. Dupa ce am parcurs constant slujbele, dupa ce am postit si m am rugat si m am spovedit de mai multe ori, tot raul s a risipit. Nu mai sufar ca înainte, m am mai liniștit si sunt mai bucuroasa.
  Nu incerc sa ma victimizez, problemele mele sunt mici in comparatie cu ale altora, dar sa ne rugam împreună unii pentru alții. Iti mulțumesc, Maica Domnului. Iti multumesc, Hristoase al nostru! Iti multumesc Sfant iubit!
  Maria
  30.05.2022
  Sfântul Nectarie m-a ajutat atat de mult in acest post. Copilul meu s-a îmbolnăvit de 2 ori și la cum se simțea, cu siguranța injectabil avea nevoie, cum se întâmpla și in episoadele precedente. M-am rugat așa mult la Sfântul Nectarie, sa se facă bine, sa nu îl mai terorizez cu Injecții, încât a făcut o mare minune de 2 ori și am reușit cu medicamente sa scăpăm, și cu ulei de la Sfântul nostru drag.
  Anonim
  30.05.2022
  Mulțumesc Sfântului Nectarie, Sfantului Ioan Rusul si Sfantului Efrem cel Nou pentru ca am analizele mai bune si ca m-au ferit de un accident casnic care putea deveni grav pentru mine. Din fericire am scapat cu cateva cicatrici. Ii mai rog sa aiba grija de fiica mea care este bolnavioara si sa ma ajute sa gasesc oamenii potriviți care s-o vindece. Doamne ajuta-ma sa o cresc in dragoste si bunatate, sa-l aiba in suflet pe Dumnezeu!
  Ana
  30.05.2022
  Vreau și eu să vă povestesc cum te ajuta Sfintii când ești la necaz. In ultima perioada am avut foarte multe probleme financiare, pur și simplu nu mai vedeam nici o ieșire din situațiile în care eram. Citisem acatistul Sfântului Nectarie 40 de zile și am început Acatistul Sfântului Mina 40 de zile si cate o catisma din Psaltire in fiecare zi. Va rog să mă credeți că la un moment dat de pe o zi pe alta problemele sau rezolvat, am primit niste bani ce îi aveam dați împrumut și nu contam cu ei și de pe o zi pe alta am reușit să mi rezolv problemele. Nu va puteți imagina cum lucrează Dumnezeu prin Sfinții Lui și ce frumos este sa simți binecuvântarea lor
  Nimic nu se poate compara cu ce simpti in momentul in care ști că au fost ei, Sfinții, la care le cer mereu ajutorul. Multumesc Sfinte Mina, Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem Cel Nou și Măicuței Domnului că nu mă lăsa niciodată la greu. Doamne ajuta la toată lumea!
  Anonim
  30.05.2022
  Dau slava Bunului Dumnezeu si Maicutii Domnului, care prin rugaciunile mijlocitoare ale Sfantlui Efrem, Sfantului Nectarie, Sfantul Ioan Rusul si Sfantul Mina ne-au ajutat sa trecem cu bine de gripa.
  Olga
  30.05.2022
  Mărit este Domnul Dumnezeul nostru întru sfinții Lui! Îi mulțumesc Sfantului Nectarie si Cuviosului Gherontie pentru minunea pe care au făcut-o cu băiețelul meu. Copilul a fost plecat de acasă, cu școala trei zile și când s-a întors nu se simțea foarte bine, avea temperatura, durere in gât, o stare generală nu prea bună. Atunci m-am rugat sfinților dragi, l-am uns cu ulei de la Sfantul Nectarie si pe dimineața copilul meu nu mai avea nimic, dar nimic; parca nu fusese bolnav niciodată. Nu este prima data când sfinții nostri dragi ne ajută; nu suntem noi vrednici de ajutorul lor. Mulțumesc si Maicii Domnului care ne ocrotește și nu ne lasă la greu!
  B.
  30.05.2022
  Vreau sa marturisesc ajutorul neconditionat pe care mi-l ofera neincetat Sfantul Ierarh Nectarie desi de multe ori aleg sa ma rog altor Sfinti si il bag mai rar in seama. Am fost bolnava cu simptome de Covid si m-am rugat Sfantului si Sfintilor Efrem cel Nou, Gherasim din Kefalonia, Spiridon, Nicolae, Pantelimon, Teodora de la Sihla, Ecaterina, Nichifor cel Lepros, Maicii Domnului sa mi se amelioreze ca tuseam urat si vomitam si noaptea de cate 3 ori ceea ce mancam din cauza tusei si a antibioticului foarte tare. In 2 zile nu am mai avut nici febra si am dormit neintoarsa.
  L.
  30.05.2022
  Hristos a înviat! Doresc să mărturisesc încă o dată ajutorul Sfintului Nectarie, Sfântul Ioan Rusul, Sfântul Efrem cel Nou, Sfântul Cuvios David din Evia și tuturor Sfințiilor. Am făcut o criza de fiere și îmi era teamă că nu îmi revin. Sambata urma să merg la spovedit și să mă împărtășesc la Sfânta Liturghie din noaptea Învierii. Bunul Dumnezeu, Maica Domnului m au ajutat, mi am revenit și am reușit să mă împărtășesc. Îl rog pe Bunul Dumnezeu z Maica Domnului, Sfântul Nectarie, Sfântul Efrem cel Nou, Sfântul Ioan Rusul, Sfântul Gherasim din Kefalonia , Sfântul Iosif de la Partoș sa îl ajute și pe băiețelul meu Luca sa se simtă bine sa nu îl mai doară burtica și el are o indigestie deoarece am mâncat același lucru.
  Anonim
  30.05.2022
  Hristos a Înviat. Vreau sa marturisesc si eu ajutorul Bunului Dumnezeu a Maicuti Domnului si a Sfantul meu drag Sfantul Nectarie. Cu doua zile inainte de Florii am descoperit ca sotul meu avea Covid. Dupa doua zile si eu cu fica mea am devenit pozitive. Fica mea fiind mai sensibili nu a stat prea bine, doamne cata frica ma cuprins. Dar nu am incetat o clipa a cere ajutorul Bunului Dumnezeu care mare milà are de noi, astazi am repetat testul si suntem negativi si fiica mea sa bine. Salva Tiè Doamne pentru mare mila Ta.
  Anonim
  30.05.2022
  Aman de mult timp sa marturisesc ajutorul pe care l-am primit rugandu-ma către Sfantul Nectarie, Maica Domnului și Domnul Iisus Hristos, am amânat pentru ca nu știu dacă pot găsi cuvintele potrivite care sa descrie ce s-a intamplat, vindecarea și sprijinul care mi s-au dat, poate unii vor crede ca ceea ce am trăit eu este imposibil.
  La 16 ani am trăit o traumă pe care nu o voi descrie deoarece vreau sa imi protejeze identitatea și amănuntele ar putea oferi niște sugestii despre cine sunt sunt. După aceasta trauma am început sa sufar de anxietate socială, nu am mai putut sa ies din casa neînsoțită, trăiam într-o veșnică frica, neliniste, stres și rușine. Nu știu cum am supraviețuit acelei parti din viața mea. Situația asta s-a agravat la 20 de ani, cand am trecut printr-un alt soc care m-a pus la pamant aproape definitiv. Timp de 18 ani am simți spaima, stres, rusine, neputinta, nu ieseam din casa decat dacă mai era cineva cu mine și asta nu de mai mult de cateva ori pe an. Am avut o afacere modestă, lucram de acasă, asta m-a ajutat să supraviețuiesc și am beneficiat și de sprijinul familiei fără de care nu as fi reușit sa mă descurc. Partea proastă este că familia era parte din problema, trăiam o situație toxica din care nu avem puterea să ies. Mă simțeam exact ca la închisoare.
  De rugat mă rugăm de mulți ani, dar la 37 de ani am început sa mă rog altfel, să mă rog de parcă rugăciunea era tot îmi mai rămăsese, singura salvare, singura soluție. Simțeam ca nu mai pot sa traiesc, îmi doream să mor, ceva trebuia sa se schimbe. Depresia si anxietatea se agravasera foarte mult, aveam probleme mari și cu somnul, eram un fel de umbra încă vie.
  Citisem despre ajutorul Sfantului Nectarie si mă gandeam ca daca i-a ajutat pe atatia, sigur mă poate ajuta și pe mine, doar sa vrea si mă poate salva cumva. Nici eu nu știam ce vreau, nici eu nu știam care este soluția, pur și simplu nu vedeam decat întuneric, doar ca m-am rugat zilnic luni de zile, plangand si ceream sa fiu ajutata cumva. Citisem chiar despre cazuri oarecum similare cu al meu, cu oameni ajutați de Sfantul Nectarie, dar parcă nici unul nu era atat de grav, însă ceva din mine mă făcea sa sper si sa cred că și eu mă pot vindeca, și eu pot duce o viata firească.

  La început nu s-a intamplat nimic, după vreo 40 de zile au început chiar să se reactiveze vechi suferințe, vechi răni, au ieșit la suprafață probleme de mulți ani nerezolvate, o perioada am crezut ca durerea mi-a rupt inima la propriu, aveam probleme cardiace grave, am ajuns la cardiolog, dar am continuat să mă rog crezand ca Sfantul Nectarie si Maica Domnului se vor ruga pentru mine si ca Dumnezeu va asculta rugăciunea mea si a lor. După încă vreo luna de zile am putut sa ies din casa neînsoțită, fara nicio problema si din momentul ăla am redevenit un om normal. Frica, rușinea, anxietatea disparusera de parcă niciodată nu au fost.
  Precizez ca din cauza ca nu îmi permiteam financiar nu am fost la psiholog niciodată, nici tratament medicamentos nu am vrut sa urmez. Nu spun ca a fost bine, încerc doar să redau cat mai clar situația în care m-am aflat.

  M-am vindecat datorită iubirii, bunatatii si ajutorului primit de la Sfantul Nectarie, de la Maica Domnului, de la domnul Iisus.
  A fost o recuperarea totala, bruscă si definitiva a unei vieți care până atunci simțeam ca este îngropată sub pamant.
  M-am rugat mult, cat de mult am putut, Acatistele si Paraclisele Sfantului Nectarie si ale Maicii Domnului, Acatistul către Domnul Iisus Hristos, dar si rugăciunii personale, făcute cu cuvintele mele. Am continuat sa mă rog si după ce m-am vindecat, mergeam pe străzi ore în șir, nu imi venea sa cred ca sunt libera, ca sunt normala, că mă pot bucura de soare, de natură, ca pot fi printre oameni, ca mă simt bine, iar in gandurile mele continuam sa vorbesc cu Sfantul Nectarie, cu Dumnezeu, cu Maica Domnului.

  Am fost ca moartă si am reinviat.

  Mereu m-am simțit ca un fel de Lazar, ceea ce trăiam eu era chiar mai rău decat moartea, eram vie si sufletul meu putrezea captiv într-o închisoare a suferinței.

  Pentru Dumnezeu toate sunt cu putiinta!

  "Cereți, și vi se va da; căutați, și veți găsi; bateți, și vi se va deschide. Căci oricine cere capătă; cine caută găsește; și celui ce bate, i se deschide"
  Anonim
  30.05.2022
  Vreau sa marturisesc cea mai recenta minune pe care Sfantul Nectarie a savarsit-o pentru mine. El m-a ajutat in numeroase situatii dar acum vreau sa ii multumesc pentru ultima si sper sa ma ajute pana la sfarsit. Colega si prietena mea in ultimii 3 -4 ani a incercat sa ramana insarcinata dar dupa mai multe investigatii medicale sa ajuns la concluzia ca singura optiune este fertilizarea in votro, pentru care a si inceput tratament urmat de procedura finala ( nu stiu sa ma exprim prea bine dar sper sa intelegeti). In perioada cand ea facea tratamentul eu am plecat in tara in vacanta si am ajuns si la Radu Voda, mentionez ca m am rugat in toata perioada pentru ea si atunci cand citeam acatistul ma gandeam si la ea sa ii ajute Dumnezeu si Sfintii sa aiba un copilas. Ajuns la Manastirea Radu Voda am mers la un preot de acolo sa imi citeasca si mie o rugaciune si la sfarsit dupa ce a terminat l-am rugat sa se roage si pentru ea ca urma ca saptamana de dupa sa aiba colectarea ovulelor si ulterior transferul la 5 zile. Cand am mentionat preotului asa ceva a avut o reactie neobisnuita si a spus ca biserica nu e de acord cu fertilizarea in vitro, am fost foarte dezamagita si mi a explicat de ce? se pare ca nu toti embrionii optinuti ajung sa li se dea viata si o parte sunt omorati, si se pare ca asa e. Va dati seama ce a fost in sufletul meu, am realizat ca nici eu nu sunt de acord cu asa ceva dar in acelasi timp imi doresc ca prietena mea sa aiba si ea un copilas. Nu am renuntat si am inceput sa ma rog si sa ii cer Sfantului Nectarie sa o ajute cumva sa nu ii dea 5 - 7 - 10 embrioni sa faca in asa fel sa fie 1 sau 2 atati cat vrea sufletul ei sa implanteze in ziua transferului, am scris o scrisoare prin care i am vorbit de mine si in acelasi timp l am rugat cum stie el sa o ajute si pe ea. Crestini ! Oameni buni! Dupa recoltare mentionez ca avea 20 de ovule s-au fecundat doar 1 cu sanse de 0.5% sa ajunga in ziua transferului, cand i sa spus ma sunat si plangea, dezamagita ca nu va reusi, in acel moment la telefon cu ea eram si eu suparata dar nu mult dupa am realizat si am stiut ca e de la Dumnezeu si Sfantul Nectarie sa fie asa, ca asa trebuie sa fie un singur embrion fara ca alte suflete sa fie aruncate.
  Anonim
  30.05.2022
  Minunile Bunului Dumnezeu, ale Maicii Domnului, Sfantul Nectarie, Sfantul Efrem cel Nou, Sfantul Ioan Rusul si ale tuturor sfintilor sunt nenumarate. M-au ajutat si de aceasta data sa trec cu bine peste cele aproape 5 saptamani de stat in spital, suferind de o boala grava. M-au ajutat sa raspund cu bine la tratament, sa nu mai fie nevoie de atat de multe transfuzii de sange, sa fiu ferita de anumite infectii spitalicesti si de cele care pot aparea in timpul internarii, dar mi-au dat si linistea, pacea si rabdare de care aveam nevoie pentru a trece cat mai usor peste gravitatea bolii si a perioadei lungi de stat in spital. Multumesc Doamne ca am ajuns cu bine acasa la copilul si familia mea. Doamne ajuta sa trec cu bine si peste urmataorea internare, sperand sa fie si ultima si sa ma vindec de boala pe care o am. Slava Ție Dumnezeul nostru, Slava Tie!
  Diana
  30.05.2022
  Încă o dată aduc mărturie de o minune pe care Sfântul Nectarie și Sfântul Efrem împreună cu Maica Domnului au făcut-o cu noi. Ieri noapte fetiței mele i-a fost foarte rău, avea o tuse urâtă pe care nu reușeam sa o calmez cu nimic (încercasem multe, sirop, pastile, miere) pana la 3 noaptea a fost un chin pentru ea. Am început sa cer ajutorul Sfântului Nectarie și Efrem în lacrimi pentru ca și eu sunt bolnavă și mă simțeam extrem de obosită, am pus pe pieptul ei ulei di candelele Sfinților aduse și Grecia și fetița nu a mai tușit deloc până dimineața si astăzi a fost chiar mult mai bine, febra și tusea au scăzut. Mulțumesc Sfântului Nectarie și Sfântului Efrem pentru tot ajutorul dat și Mulțumesc și Maicii Domnului Pantanassa la care cer ajutorul mereu.
  B.
  30.05.2022
  Multumesc Sfantului Mina, Sfantului Nectarie, Sfintilor Gherasim din Kefalonia si de la Iordan, Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Ierarh Modest, Maicii Domnului ca imi pazesc pisicile si pisicii pe care ii mai avem si ii aduc teferi si nevatamati acasa. Fetitele si unul din pisici sunt foarte intelegatori si stau cu mine cand le solicit. De asemenea multumesc ca parintii mei calatoresc cu bine si ajung acasa si la munca fiindca lucreaza in alta tara si ca ma ajuta si ei cum pot. De asemenea multumesc pentru linistea din familie.
  Anonim
  30.05.2022
  Lumina si dragostea Domnului sa va lumineze si sa va ocrotească! As dori sa ii mulțumesc Domnului Iisus Hristos pentru ca este alaturi de mine mereu, Maicii Domnului, Sfantului Ierarh Nectarie si Sfantul Efrem cel Nou. In urma cu o luna, trebuia sa sustin teza la limba romana, eu fiind in clasa a 12a, prin urmare, fiind foarte important pentru mine. În primul semestru, am eșuat oribil în ceea ce privește teza, iar doamna de limba romana a fost dezamăgită de mine. Revenind, in semestrul 2, timpul era foarte limitat pentru studiu. Trebuia sa învăț in mai puțin de 3 zile, 3 opere literare, destul de complicate. Inițial, teza era programata la mijlocul lunii aprilie. Iar eu, cu o zi înainte de a se susține teza, am ales sa merg la Sfantul liturghie, nădăjduind în mila Domnului, care spune: "Căutați mai întâi Împărăția Cerurilor, apoi toate celelalte vi se vor adăuga voua".
  Tin minte ca am luat cu mine materialele de studiu si ca le am atins de icoana Maicii Domnului, a Mântuitorului si la racla moaștelor Sfântului Nectarie si ale Sfantul Efrem cel Nou. Din acel moment, am simtit ca mi s a luat un ghimpe din inima. Trebuie mentionez faptul ca ma rugam Sfântului Nectarie si Maicii Domnului zilnic, rostind acatistele. Lucrarea Maicii Domnului si a Sfântului Nectarie s-a vădit pentru ca s a anulat data susținerii tezei, s a amânat timp pt o săptămână, astfel am mai avut timp sa mi repet si sa știu foarte bine operele. Am învățat cu tot sufletul si in dimineața susținerii tezei, ma rugam Maicii Domnului sa ocroteasca teza si sa nu o dezamăgesc pe mama, care trudeste din greu pentru a mi plati meditatiile.
  M-am dus liniștita la scoala, si spre uimirea mea, nu aveam emotii si parca mana mea era îndrumata de Cineva. Azi, au venit tezele si am aflat rezultatul, am luat o nota bunicica, am luat nota 8. Mi s-a scăzut din cauza unor lucruri banale. Doamna profesoara a zis ca s a bucurat pentru ca am învățat foarte bine si m-a felicitat. Nu este o nota neapărat mare, dar am reușit sa nu dezamăgesc pe nimeni. Ii mulțumesc Maicii Domnului si Sfintilor pentru ca au fost cu mine la teza. Trebuie sa mentionez faptul ca am pomenit o pe domna profesoara la Sfantul Liturghie si ca am rostit zilnic acatistul Maicii Domnului "Buna vestire" si acatistul Sfantul Nectarie zilnic.
  Anonim
  30.05.2022
  Sfântul Nectarie a intrat în viata noastră acum 8 ani și jumătate cand am botezat fetita chiar de ziua Sfantului (cred ca atunci ne-a luat sub ocrotirea lui), ne-a ajutat și ne-a sprijinit de cate ori am avut nevoie: cu loc de munca, cu boli, cu supărări, de cate ori i-am cerut ajutorul a venit neincetat desi nu suntem vrednici de mila lui nu ne-a lăsat niciodată si împreună cu Domnul Iisus si Maica Sfânta ne-a iertat mereu. Rugați-vă mereu Sfantului Nectarie si veți fi ajutați. Doamne ajuta tuturor si da pace și liniște în lume.
  Dana
  30.05.2022
  Doresc sa multumesc Sfântului Nectarie, Sfântului Spiridon și Sfântului Efrem cel nou pentru ajutorul grabnic. Doar un strigat din toata inima a fost suficient sa ne vina in ajutor. Sa ne rugam fără nici o ezitare către toți Sfinții ! Cu adevarat fac minuni!
  Anonim
  30.05.2022
  L-am cunoscut pe Sfântul Nectarie cu mulți ani în urmă și de atunci a rămas în viața mea. M-a întărit sufletește atunci când l-am pierdut pe tatăl meu, l-a ajutat pe soțul meu să își găsească un loc de muncă, i-a ajutat pe cei pentru care m-am rugat,mi-a dat mereu putere să merg mai departe și să nu îmi pierd nădejdea atunci când am trecut prin momente grele și ultima minune a Sfântului s-a întâmplat astăzi când, după multe rugăciuni și citindu-i acatistul zi de zi, l-a ajutat pe băiețelul meu cel mic să se vindece de o problemă medicală pe care o avea de ceva timp. Rugați-vă cu multă credință și nădejde Sfântului Nectarie, Maicii Domnului și Domnului Iisus Hristos și ajutorul nu va întârzia. Nu vă pierdeți niciodată credința și speranța.
  Elena
  30.05.2022
  Doresc sa multumesc Maicii Domnului, Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem, Sfantului Ioan Rusul si tuturor Sfinților pentru ajutorul pe care l-am primit cu vindecarea mamei mele!
  Doamne ajută!
  Anonim
  30.05.2022
  Buna ziua si Hristos a Inviat! Doresc sa le multumesc Sfintilor Nectarie, Efrem cel Nou, Ioan Rusul si tuturor Sfintilor la care m-am rugat in ultimele luni pentru a ma ajuta sa trec de o perioada foarte dificila cu sanatatea. In urma Covid 19 am avut analizele foarte proaste, in special la ficat. Am facut o hepatita din cauze necunoscute iar medicii erau sceptici cu privire la cauze. Din fericire ieri, in urma unui RMN s-a confirmat faptul ca hepatita a fost de origine medicamentoasa si nu sunt alte cauze grave.Multumesc si pentru ca la dermatologie nu am avut raspuns rau referitor la o alunita care o stiam cu probleme. Multumesc si pentru ca au grija de fetita mea si de mine in orice situatie. Doamne ajuta tuturor si sa nu ne pierdem speranta!
  Anonim
  30.05.2022
  Sfinte Parinte Nectarie, bucura-te! Sfinte si bunule parinte, Sfant al lui Dumnezeu, ma rog tie, in fata icoanei tale, ale moastelor tale, in gandul meu, sa vii in ajutorul sorei mele - Stefania Beatrice care este bolnava de cancer si te implor sa faci o minune si pentru ea tamaduind-o. mSfinte al lui Dumnezeu, parinte Nectarie, roaga-l pe bunul Dumnezeu Tatal pe fiul sau Iisus Hristos Mantuitorul nostru sa se indure de ea si sa ii mai dea viata aici pe pamant si sa nu ne desparta inca. Este tanara , abia a implinit 49 ani, pe 2 mai a fost ziua ei. Roag- o pe Maica Domnului sa aiba mila de ea si sa intinda mainile sale vindecatoare peste trupul ei slabit si plin de operatii si de cancer, roag-o, te rog, sa-i ia toata durerea, sa o ridice din patul suferintei, al bolii si al mortii, sa o vindece in chip minunat!
  Sfinte Parinte Nectarie, intareste-o pe sora mea, roaga-te pentru ea inaintea tronului Bunului Dumnezeu, vino in ajutorul ei, coboara din ceruri si da-i alinare si vindecare, coboara Sfinte si da- i o dulce sarutare.
  Sfinte Parinte Nectarie, roga pe Maica Domnului sa- l roage pe fiul sau Iisus Hristos Mantuitorul nostru sa se milostiveasca de ea si sa ii ierte ei toate pacatele si mie, cea mai nevrednica dintre toti, ca sambata si duminica sa poata merge la Sfanta impartasanie, sa primeasca trupul si sangele lui Hristos si sa- i fie spre vindecare.
  Sfinte Parinte Nectarie, roaga-te si pentru mine, nevrednica sora a ei, pentru iertarea pacatelor mele, sa nu slabesc in credinta si rugaciune niciodata, sa nu mai obosesc, sa nu ma imbolnavesc, ca sa o pot ajuta pe sora mea sa se vindece.
  C.M.
  30.05.2022
  Le mulțumesc Sfantului Nectarie și Efrem cel Nou pentru ajutorul lor. Am fost îngrijorată pentru un episod de enterocolita al fetitei mele și îmi era frica sa nu ajungă în spital din cauza deshidratării, dar din fericire am gestionat acasă, analizele fiind bune nefiind nevoie sa fie internata. De asemenea de un timp încoace bebusul cel mic nu a mai făcut complicații în urma răcelilor, el având în trecut episoade de bronsiolita. Am promis ca voi mărturisi ajutorul lor, deși nu sunt vrednica.
  A.
  30.05.2022
  Anul trecut eram în plină pandemie, chiar în carantină. În această perioadă mi-a apărut pe sânul drept un nodul infectat. Sora mea mai mare este medic și i-am trimis poză, pentru că nu puteam merge la doctor fiind în carantina. Ea mi-a dat tratament, dar eu eram foarte stresata să nu fie ceva cancerigen. M-am dat cu ulei de la Sfântul Ioan Rusul de câteva ori, pe care îl primisem de la o prietenă și m-am rugat. Când am ieșit din carantină, m-am dus la control și se vindecase perfect. Azi m-a sunat una dintre fetițe că nu se simte bine și că a vomat. Când am ajuns acasă era foarte slăbită, fără putere. I-am dat apă cu lingurița, ceai de menta. Toate le-a vărsat. Apoi am dat-o cu ulei și agheasmă de la Sfântul Ioan Rusul, am zis acatistul și ușor, ușor și-a revenit. A început să mănânce puțină banană, pâine prăjită. Slavă lui Dumnezeu pentru toate! Și mulțumesc pentru sfinții care ne mijlocesc ajutorul. Mulțumesc Sfinte Ioane Rusul! "
Comments are closed.